Άγρια νύχτα στη Σάμο

Newskamatero

Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στην κάτω πύλη, ενώ στο σημείο έσπευσαν 33 Πυροσβέστες με 12 οχήματα όπου έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο

Από την φωτιά καταστράφηκαν σκηνές και ξύλινες κατασκευές .

Την ίδια στιγμή, αστυνομικές δυνάμεις επέβαλαν την τάξη μεταξύ αντιμαχόμενων εθνικά ομάδων, αιτούντων άσυλο.

Μάχη στο κέντρο της πόλης

Νωρίτερα στο κέντρο της πόλης της Σάμου, πλησίον του δημοτικού κήπου, ομάδα Αφγανών συγκρούστηκε για άγνωστους λόγους με Σύρους. Στη συμπλοκή βγήκαν και μαχαίρια.

Δείτε βίντεο από το επεισόδιο:

Από τη συμπλοκή υπήρξαν τρεις τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Σάμου. Ο ένας σε σοβαρότερη κατάσταση ενώ οι άλλοι δύο ελαφρά. Οι άλλοι δύο άνδρες που φέρεται να έχουν εμπλακεί στο επεισόδιο τράπηκαν σε φυγή. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού.

Λίγα λεπτά μετά τη συμπλοκή, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, προκλήθηκαν επεισόδια στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης, όπου διαμένοντες κουβαλώντας καδρόνια άρχισαν να εξέρχονται του Κέντρου Υποδοχής, με αποτέλεσμα δυνάμεις της αστυνομίας να προχωρήσουν στη ρίψη χημικών για την αποκατάσταση της τάξης.

Μεγάλη πυρκαγια στο ΚΥΤ

Τα γεγονότα κορυφώθηκαν με τη φωτιά που ξέσπασε γύρω στις 22:00 το βράδυ. Οι διαμένοντες του ΚΥΤ άρχισαν να εγκαταλείπουν τον καταυλισμό και κινήθηκαν προς το παραλιακό μέτωπο της πόλης της Σάμου.

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

Μετρό Το 2021 έρχονται έξι νέοι σταθμοί

Το καλοκαίρι του 2021 θα ολοκληρωθεί η επέκταση του μετρό προς τον Πειραιά, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Αττικό Μετρό ΑΕ Νίκο Κουρέτα, ο οποίος μίλησε στο συνέδριο Athens Investment Forum. Όπως ανέφερε, η αρχή θα γίνει με τους σταθμούς Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλός και Νίκαια, ενώ στη συνέχεια θα προστεθούν οι σταθμοί […]