Κυ. Οκτ 25th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΑΕΚ: Πάει στα δικαστήρια τον Κούγια

1 min read

Στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα προσφεύγει η ΠΑΕ ΑΕΚ εναντίον του Αλέξη Κούγια εξαιτίας των υποτιμητικών δηλώσεών του για την Εθνική Ελλάδας.

Νομικά εναντίον του Αλέξη Κούγια θα κινηθεί η ΠΑΕ ΑΕΚ μετά τις πολύ αιχμηρές δηλώσεις του πρώτου σε βάρος της Εθνικής Ελλάδας και του Τζον Φαν’τ Σιπ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ χαρακτήρισε νωρίτερα σήμερα (15/10) ως «εξευτελιστικό συνονθύλευμα» το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, επιτιθέμενος ταυτόχρονα στον Ολλανδό ομοσπονδιακό τεχνικό για τις επιλογές του, ενώ αναφέρθηκε και ονομαστικά στους παίκτες που απαρτίζουν ή που θα έπρεπε να απαρτίζουν τη «γαλανόλευκη».

Η ΑΕΚ λοιπόν πρόκειται να κινηθεί νομικά εναντίον του Κούγια, αφού κρίνει ότι με τα λεχθέντα του θίγει την ποδοσφαιρική αξία και ταυτόχρονα μειώνει την προσωπικότητα των διεθνών ποδοσφαιριστών της. Συγκεκριμένα, έχει αποφασίσει να καταθέσει μήνυση και αγωγή σε βάρος του ισχυρού άνδρα της Λάρισας.

Το νομικό επιτελείο του «Δικεφάλου» θα προσφύγει στα αθλητικά δικαιοδοτικά όργανα, διεκδικώντας τη μεγαλύτερη δυνατή αποζημίωση από τον Αλέξη Κούγια.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.