ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΑΕΚ-Μπενφίκα: Η μάχη των αετών στο ΟΑΚΑ για το Champions League

1 min read

Η ΑΕΚ δίνει το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι στην επιστροφή της στο Champions League θέλοντας μόνο τη νίκη κόντρα στην Μπενφίκα (22:00, Cosmote Sport 2) – Λείπει το μεγάλο ντέρμπι από το σημερινό πρόγραμμα, αλλά Σίτι και Ρεάλ έχουν επικίνδυνες εξόδους σε Χόφενχαϊμ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντίστοιχα

Η επιστροφή της στην γιορτή των αστεριών μετά από 12 χρόνια απουσίας δεν ήταν αυτή που θα ήθελε. Το βαρύ 3-0 με το οποίο ηττήθηκε από τον Άγιαξ στην πρεμιέρα των ομίλων ήταν άδικο ως προς το εύρος του σκορ (1-0 μέχρι το 76’), αλλά δίκαιο ως προς την εμφάνιση των δύο ομάδων.

Το Άμστερνταμ όμως είναι παρελθόν και σήμερα η ΑΕΚ (22:00, Cosmote Sport 2) έχει μία ακόμη γιορτή καθώς δίνει τον πρώτο της εντός έδρας αγώνα μετά την επιστροφή της ανταμώνοντας με μια παλιά της γνώριμη μετά από σχεδόν 10 χρόνια.

ΑΕΚ και Μπενφίκα θα τεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωπες σε επίπεδο Champions League, ωστόσο το 2009 είχαν συναντηθεί στους ομίλους του Europa League μετρώντας από μία εντός έδρας νίκη (1-0 η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, 2-1 η Μπενφίκα στο Ντα Λουζ).

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.