ΑΔΕΔΥ: Στηρίζει τους εργαζόμενους του MEGA

Newskamatero

Αλληλεγγύη στους απλήρωτους εργαζομένους του MEGA εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ.

Στήριξη στους απλήρωτους εργαζόμενους του τηλεοπτικού καναλιού MEGA εξέφρασε η ΑΔΕΔΥ με ανακοίνωσή της.

Σε αυτή κάνει λόγο για τον «έντιμο αγώνα επιβίωσης» που δίνουν οι εργαζόμενοι, καθώς παραμενουν απλήρωτοι εδώ και 18 μήνες. «Οι εργαζόμενοι, αν και απλήρωτοι, κρατούν το MEGA ζωντανό με αξιοσημείωτη τηλεθέαση, δείχνοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμό. Δυστυχώς, όμως, οι διαχρονικοί ιδιοκτήτες του σταθμού έπαιξαν τα δικά τους παιχνίδια στις πλάτες των εργαζομένων, υπερχρεώνοντας το σταθμό με θαλασσοδάνεια, που τον οδήγησαν σε χρεοκοπία και επαπειλούμενο κλείσιμο, με αποτέλεσμα την απώλεια των θέσεων εργασίας.»

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζει την αμέριστη στήριξη και αλληλεγγύη της στους εργαζόμενους του MEGA, που εδώ και δύο χρόνια δίνουν έναν έντιμο αγώνα επιβίωσης, καθώς παραμένουν απλήρωτοι για 18 μήνες. Έναν αγώνα για τα αυτονόητα, για το δικαίωμα στην εργασία, για την καταβολή των δεδουλευμένων, για την ίδια τη ζωή τους.

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους μεγαλομετόχους, αλλά και την Κυβέρνηση να δώσουν ένα τέλος σε αυτήν τη φαρσοκωμωδία και στον εμπαιγμό των εργαζομένων του MEGA, καθώς και να δώσουν βιώσιμη λύση για την συνέχιση της λειτουργίας του σταθμού, με άμεση καταβολή των δεδουλευμένων.»

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Γκρίζα «σύννεφα» στις ελληνορωσικές σχέσεις! ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ…

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου ήταν η ημέρα Εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων στη Ρωσία (Ημέρα του Υπερασπιστή της Πατρίδας όπως είναι η ακριβής μετάφραση) και καλεσμένο ήταν καθώς και το σύνολο της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας μας στη ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα. Τι έκανε η Ελλάδα; Απολύτως τίποτα. Δεν […]