ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
30 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

O “αντιρατσιστής” Μηταράκης θέλει να ενσωματώσει τους αλλοδαπούς και μέσω του Αθλητισμού

1 min read

Ενώ οι επιτήδειοι Μπογδάνοι τριγυρίζουν στις πλατείες των Αθηνών –με την κάλυψη «ρατσιστών» κομματαρχών της Νουδούλας- για να πουλήσουν… λαθρομεταναστευτοφαγία σε πανηλίθιους «εθνικόφρονες», ο ακόλουθος του Σόρος (κι όχι μόνο στο Twitter…) Μηταράκης παραδίδει δωρεάν μαθήματα… αντιρατσισμού.

Έτσι, σε ομιλία του στο διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Αθλητισμός, πρόσφυγες, ένταξη», ο… άριστος «εθνικόφρων» υπουργός είπε πως τα «προσφυγάκια» θα ενσωματωθούν πιο εύκολα στην ελληνική κοινωνία δια του αθλητισμού: «ο αθλητισμός μας επιτρέπει να επιταχύνουμε τη διαδικασία, καθώς δύναται να λειτουργήσει ως όχημα για την ομαλή ένταξη και ενσωμάτωση».

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στο παράδειγμα των αδελφών Αντετοκούνμπο οι οποίοι «βρήκαν το δρόμο της καταξίωσης μέσα από τον αθλητισμό, χωρίς να λησμονήσουν ουδέποτε να διατρανώσουν τη σχέση τους με την Ελλάδα». Προσθέτοντας, πως «αυτή η σχέση με την Ελλάδα πρέπει να είναι αμφίδρομη, καθώς η ελληνική Πολιτεία επωμίζεται την ευθύνη να τους προστατεύσει απέναντι στις όποιες λίγες εκδηλώσεις τυφλού ρατσιστικού μίσους. Όπως και έκανε και θα κάνουμε για όποιον χρειαστεί και στο μέλλον».

Κι όλα αυτά, λίγες ημέρες μετά την ανθελληνική συνέντευξη του ενός εκ των Αντετοκούνμπο σε αμερικάνικο ΜΜΕ.

«Ρατσιστές» και «εθνικόφρονες» των πλατειών «Βικτωρίας», να τον χαίρεστε τον αντιρατσιστή υπουργό σας και τον ζαβό πρωθυπουργό σας! Και, ου να χαθείτε, βρωμιάρηδες, εσείς και το ατιμασμένο κόμμα σας!

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.