ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Φτιάχνει ολόκληρη πολιτεία λαθρομεταναστών στην Λέσβο η ΝΔ, που δήθεν θα τους έδιωχνε!

1 min read

Διακόσια πενήντα στρέμματα θα είναι η δήθεν κλειστή δομή (hot spot) sτην Μόρια. “Κλειστή” βέβαια μόνο κατ’ όνομα, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι όχι μόνον βγαίνουν και μπαίνουν όποτε θέλουν, αλλά και μέσα στον καταυλισμό γίνονται σημεία και τέρατα ακόμη και δολοφονίες! 

Στην επέκταση του Hotspot της Μόριας προχωράει η Κυβέρνηση και έστειλε τελεσίγραφο στους ιδιοκτήτες γης των γύρω περιοχών για παραχώρηση των κτημάτων τους σε αστείες τιμές είτε επίταξη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη του Υπουργείου Μετανάστευσης προσφέρουν για τη μίσθωση των κτημάτων 160 ευρώ το στρέμμα! Σε όσους αρνήθηκαν την ενοικίαση των κτημάτων τους είπαν πως θα τα επιτάξουν!

Κάτοικος της περιοχής κατήγγειλε:

«Το πρώτο βήμα για τη μετατροπή της Λέσβου σε αποικία και την οριστική απώλεια της ελληνικής κυριαρχίας στο νησί έγινε χτες. Στελέχη του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής από την Αθήνα, συναντήθηκαν με περίπου 20 ιδιοκτήτες ελαιοκτημάτων γύρω από το ΚΥΤ, προσφέροντας τη δυνατότητα μίσθωσης της ιδιοκτησίας τους προς 160 ευρώ το στρέμμα. Για όσους αρνηθούν θα ακολουθηθεί ο δρόμος της επίταξης χωρίς αποζημίωση. Στόχος η δημιουργία της κλειστής (εδώ γελάμε) υπερδομής – τέρας των 250 στρεμμάτων. Οι τοπικοί άρχοντες προσποιούνται ότι δε γνωρίζουν τίποτα, στον τοπικό τύπο επίσης σήμερα δεν αναφέρεται το παραμικρό».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.