ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
30 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

17 Πολεμικά πλοία της Τουρκίας συνοδεύουν το Oruc Reis για “έρευνες” ανοιχτά του Καστελόριζου!

1 min read

Όπως μετέδωσε νωρίτερα η ΕΡΤ, η Τουρκία εξέδωσε Navtex για “σεισμικές έρευνες” σε περιοχή της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, νοτιοανατολικά της Κρήτης και δεσμεύει ολόκληρη την περιοχή ανάμεσα στην Κρήτη και το Καστελόριζο από σήμερα έως και τις 2 Αυγούστου.

Όπως έγινε γνωστό, έχουν ανακληθεί όλες οι άδειες των Στρατιωτικών μας στον Έβρο, οι οποίοι έχουν ειδοποιηθεί να επιστρέψουν, ενώ έχει δοθεί εντολή για μερική επιφυλακή. Το ίδιο συμβαίνει με τους Αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού.

Το τουρκικό αυτό “πάρτι” νοτιοανατολικά της Κρήτης, αρχίζει λίγες ώρες μετά την μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο μας και είναι πολύ πιθανό, οι τούρκοι να “μετράνε” τις αντιδράσεις των Ενόπλων Δυνάμεών μας.

Και μιας και αναφερθήκαμε σε αυτό, να θυμίσουμε την δήλωση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ο οποίος ακριβώς έναν μήνα πριν, είχε πει ότι “Όποιος πατήσει έδαφός μας, πρώτα θα τον κάψουμε, μετά θα ρωτήσουμε ποιος είναι…”

Ισχύει αυτή η δήλωση για το Αιγαίο και την Αν. Μεσόγειο ή μόνον για τον… Έβρο; Θα τους κάψουν ή θα… καεί η εθνική μας κυριαρχία μια και καλή;

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.