ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ο Μητσοτάκης παρακολουθεί την τουρκική επίδειξη ισχύος με… αυτοπεποίθηση

1 min read

Στις συνεχείς τουρκικές προκλήσεις αλλά και στην τουρκική NAVTEX νοτιανατολικά της Κρήτης και του Καστελόριζου, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο περιθώριο της συνάντησής του με τον Γερμανό υπουργό Εξωτερικών Χάικο Μάας:

«Η Ελλάδα παρακολουθεί τις εξελίξεις με αυτοπεποίθηση, σιγουριά και απόλυτη ετοιμότητα. Η αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων Ελλάδας και Κύπρου συνιστά αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ευρώπης τελικά. Εφόσον συνεχίσει η Τουρκία σε αυτή την κατεύθυνση η επιβολή κυρώσεων από ΕΕ εναντίον της θα είναι μονόδρομος» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Οι Τούρκοι κάνουν… πάρτι στην ελληνική υφαλοκρηπίδα και ο πρωθυπουργός της Ελλάδος, παρακολουθεί με… αυτοπεποίθηση την επίδειξη δύναμης του Ερντογάν ο οποίος μάλιστα δήλωσε προ ολίγου ότι δεν χρειάζεται να πάρει άδεια από κανέναν για τις τουρκικές έρευνες!

Όσο για την ανοησία της αμφισβήτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της… Ευρώπης, επιτέλους ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ. Δεκάρα τσακιστή δεν δίνει η Ευρώπη για την παραβίαση της εθνικής μας κυριαρχίας και όχι μόνο… Έχει ταχθεί ξεκάθαρα ΥΠΕΡ της «συνεκμετάλλευσης» του φυσικού μας πλούτου με την Τουρκία.

Δεν καταλαβαίνει από «κυρώσεις» η Τουρκία! Καταλαβαίνει μόνο την ισχύ των Όπλων! Πότε επιτέλους η βουλή θα κηρύξει Casus Belli στην Τουρκία; Και ως που θα συνεχιστεί ο κατήφορος των συμβιβασμών;

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.