ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
30 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου «καρφώνει» τον Βελόπουλο για fake πτυχίο

1 min read

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, με σημερινή ανακοίνωση που δημοσιεύει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, διαψεύδει κατηγορηματικά τα στοιχεία που περιέχονται στο βιογραφικό του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, σε σχέση με τις σπουδές του.

«Το Πανεπιστήμιο Κύπρου διευκρινίζει ότι ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος ουδέποτε υπήρξε φοιτητής του και βεβαίως δεν έχει πάρει πτυχίο ή/και μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου δεν προσφέρει πτυχίο “Επικοινωνίας” ή “Ελληνικού Πολιτισμού”» αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το πανεπιστήμιο.

Συγκεκριμένα στο βιογραφικό του σημείωμα στην ιστοσελίδα της Βουλής και στην ιστοσελίδα  velopoulos.gr ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» αναφέρει ότι έχει λάβει το 2013 από το Πανεπιστήμιο Κύπρου πτυχίο με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό και το 2016 μεταπτυχιακό τίτλο με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία.

Απαντώντας, με ανάρτησή του στο Twitter, ο Κυριάκος Βελόπουλος εμφανίζει φωτογραφία με έναν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Επικοινωνία και Δημοσιογραφία από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το οποίο βέβαια είναι διαφορετικό ίδρυμα από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το οποίο αναφέρει στο βιογραφικό του.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.