ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Δημοσκόπηση: Τεράστιο προβάδισμα της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου – Προηγείται με 19,7 έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

1 min read

Με ποσοστό 19,7% προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, στη μεγάλη έρευνα της MRB για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Σύμφωνα με την έρευνα που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, δημοφιλέστερος υπουργός είναι ο Βασίλης Κικίλιας – Ακολουθούν οι Θεοδωρικάκος, Πιερρακάκης, Χρυσοχοϊδης και ο Νίκος Δένδιας

Σχεδόν διπλάσια διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ έχει η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση της MRB που παρουσιάστηκε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

dim1

Δημοφιλέστερος υπουργός είναι ο Βασίλης Κικίλιας και ακολουθούν οι Θεοδωρικάκος, Πιερρακάκης, Χρυσοχοΐδης και Νίκος Δένδιας.

dim2

Μπροστά είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ότι αφορά την αξιολόγηση των πολιτικών αρχηγών σε σχέση με την αντιμετώπιση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού. Τον Κυριάκο Μητσοτάκη αξιολογεί θετικά το 70,6% ενώ τον Αλέξη Τσίπρα το 34,6%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Φώφη Γεννηματά με 19,8% και ακολουθεί ο Δημήτρης Κουτσούμπας με 14,8% θετικές γνώμες.

dim3

Σε ότι αφορά την πανδημία, το 82,2% των πολιτών ανησυχεί πολύ ή αρκετά για τις οικονομικές επιπτώσεις της.

Στα αξιοσημείωτα της έρευνας είναι ότι το 57,2 % συμφωνεί με την επαναλειτουργία των λυκείων και των γυμνασίων ενώ το ίδιο ποσοστό πέφτει στο 27,7% όταν τίθεται το ερώτημα για τα δημοτικά σχολεία.

Πιο συγκεκριμένα το 66,8% δηλώνει αντίθετο με το ενδεχόμενο να ανοίξουν τα δημοτικά σχολεία.

Αντίθετοι στο άνοιγμα των δημοτικών σχολείων εμφανίζονται οι πολίτες σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του Star. Συγκεκριμένα το 66,8% διαφωνεί με την λειτουργία των δημοτικών σχολείων από την 1η Ιουνίου. Αντίθετα είναι υπέρ του ανοίγματος των Γυμνασίων και λυκείων της χώρας σε ποσοστό 57%.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.