ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
2 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΕΛ.ΑΣ: Αυτός είναι ο παιδίατρος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 8χρονης – ΦΩΤΟ

1 min read

Δόθηκαν από τις Αρχές στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του 64χρονου παιδιάτρου από τη Θήβα που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 8χρονου κοριτσιού, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θηβών. Η σύλληψή του έγινε το πρωί της περασμένης Τρίτης έπειτα από καταγγελία της ανήλικης.

Η 8χρονη συνοδευόμενη από τη μητέρα του μετέβησαν στο νοσοκομείο της Θήβας για τυπικές αιματολογικές εξετάσεις. Αμέσως μετά την εξέταση το παιδί εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα του ότι ο γιατρός την θώπευσε στα γεννητικά του όργανα. Η μητέρα κατήγγειλε αμέσως το περιστατικό στο τμήμα ασφάλειας Θήβας όπου κατέθεσε και μήνυση σε βάρος του γιατρού.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιών, με παθούσα που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιών, με παθούσα που συμπλήρωσε τα δώδεκα αλλά όχι και τα δεκατέσσερα έτη, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, με παθούσες που δεν συμπλήρωσαν τα δεκατέσσερα έτη, από ιατρό που παρέχει τις υπηρεσίες του σε ανήλικες, κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατ’ εξακολούθηση και (δ) αθέμιτη αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου, κατ’ εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον:

  • ΖΕΪΝΕΝΤΙΝ ΑΜΠΝΤΕΛΓΑΝΙ του ΑΜΠΝΤΕΛΚΑΝΤΕΡ και της ΣΟΥΜΠΧΙΑ, γεν. 06-10-1955,

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.