ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση της Ένωσης Επιχειρηματιών για τη γιαγιά με τα τερλίκια – Το μήνυμα στην 90χρονη!

1 min read

Η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ) στέλνει μήνυμα στην Σουζάνα Ηλιάδη, γνωστή ως «γιαγιά με τα τερλίκια»…

Την απαραίτητη νομική, τεχνική και οικονομική υποστήριξη αποφάσισε να προσφέρει η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ) στην Σουζάνα Ηλιάδη, γνωστή ως «Γιαγιά με τα Τερλίκια», τόσο προκειμένου να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που έχουν προκύψει με τα πρόστιμα, όσο κυρίως, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΕΝΕ «αν το επιθυμεί, να στήσει άρτια και ολοκληρωμένα τη δομή μιας δικής της επιχείρησης. Μίας επιχείρησης που θα τηρεί και τα τυπικά, κατά το νόμο και θα δίδει και τη δυνατότητα να υπάρξει συνέχεια, αν το επιθυμεί η οικογένειά της».

Ανακοινώνοντας την πρωτοβουλία, ο πρόεδρος της ΕΕΝΕ, Δρ, Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, δήλωσε: «Πιστεύοντας απόλυτα στην κοινωνική δικαιοσύνη, αλλά και, ταυτοχρόνως, τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της διάθεσης για προκοπή, όπου αυτή εκδηλώνεται, η ΕΕΝΕ αισθάνεται πως οφείλει να στηρίξει την κυρία Σουζάνα Ηλιάδη και την οικογένειά της, στη πρόσφατη δοκιμασία τους. Τους ευχόμαστε καλό Πάσχα, και τους διαβεβαιώνουμε, πως από σήμερα, είμαστε κοντά τους».

Το χρονικό

Η φτωχή γυναίκα είχε πιαστεί να πουλάει τερλίκια και συνελήφθη. Μάλιστα, η υπόθεσή της είχε προκαλέσει τόσο σάλο, που η ίδια η υφυπουργός προστασίας του πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, είχε δηλώσει ότι θα αναλάβει το υπουργείο να πληρώσει το πρόστιμο των 200 ευρώ, που είχε «κοπεί» στην ηλικιωμένη από τους αστυνομικούς. Θυμηθείτε…

Πάνω όμως, που η ταλαιπωρημένη γυναίκα νόμιζε ότι τέλειωσε η περιπέτειά της, ήρθε ένας νέος πονοκέφαλος! Μετά τους αστυνομικούς ήρθαν οι… εφοριακοί! Ούτε λίγο, ούτε πολύ, η ΑΑΔΕ της ζητάει 2.600 ευρώ, γιατί λέει… δεν είχε ταμειακή μηχανή!

«Ευχαριστώ για το πασχαλινό δώρο που μου κάνετε» ήταν η απάντηση της ηλικιωμένης στους αρμοδίους, μέσω του δικηγόρου της. «Είμαι 90 χρονών και ελπίζω ότι θα βρείτε να κατάσχετε τα 2.600 ευρώ που μου καταλογίσατε αστραπιαία, από τα έξοδα της κηδείας μου ή κατάσχοντας το φέρετρό μου».

Ακούστε όλα όσα είπε στο δελτίο του ΟPEN:


Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.