ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
8 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Η αλβανική δικαιοσύνη άσκησε δίωξη κατά του Κ. Κατσίφα ενώ ήταν νεκρός

1 min read

Την καταγγελία ότι σχηματίστηκε δικογραφία κατά του νεκρού 35χρονου, έκανε ο δικηγόρος της οικογένειας Κατσίφα. Οι κατηγορίες αφορούν παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Δικογραφία κατά του νεκρού Κωνσταντίνου Κατσίφα άνοιξε η αλβανική δικαιοσύνη,όπως κατήγγειλε ο δικηγόρος της οικογένειας του 35χρονου, Κώστας Γιοβανόπουλος. Η δικογραφία αφορά παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Ο κ. Γιοβανόπουλος, μιλώντας στο ΘΕΜΑ FM, εξήγησε ότι στο ποινικό δίκαιο τέτοιες δικογραφίες άμεσα αρχειοθετούνται με το θάνατο ενός ανθρώπου.

«Μία δικογραφία πρέπει να σχηματιστεί και μόνο: ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, θύμα ο Κωνσταντίνος Κατσίφας» πρόσθεσε ο δικηγόρος, ο οποίος χαρακτήρισε «ελεεινή» και «δειλή προπαγάνδα» τη δήλωση του Έντι Ράμα για τον 35χρονο.

Σχολιάζοντας, την κλήση του πατέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα να μεταβεί στα Τίρανα προκειμένου να καταθέσει ώστε στη συνέχεια να πάρει τη σορό του παιδιού του, ο κ. Γιοβανόπουλος είπε ότι «δεν ισχύει στη νομική λογική αυτό» αναρωτώμενος «σε τι επηρεάζει στη δικανική σκέψη του εισαγγελέα ως προς την παράδοση της σορού;».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.