ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
30 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βρετανοί, Πολωνοί και Ολλανδοί φανατικοί θαυμαστές της Ζακύνθου

1 min read


Αυξημένη πληρότητα

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας Fraport σε συνεργασία με τους tour operators και το Υπουργείο Τουρισμού κατατάσσει τον προορισμό της Ζακύνθου ανάμεσα στους 8 κορυφαίους με την υψηλότερη πληρότητα για το 2018 η οποία φαίνεται να φτάνει σε ορισμένες περιπτώσεις μέχρι και το 100%.

Η αυξητική τάση φανερώνεται και από το μεγάλο αριθμό πτήσεων και επιβατών που καταφθάνει μέχρι τώρα στο νησί της Ζακύνθου. Αναφορικά με τις αφίξεις του Ιουνίου κατέφθασαν 539.667 άτομα έναντι των 473.943 ατόμων τον Ιούνιο του 2017. Ενώ, από τα μέχρι τώρα δημοσιοποιημένα στοιχεία, τον Ιούλιο κατεύθασαν συνολικά 3,1 εκατομμύρια ξένοι ταξιδιώτες στη χώρα σημειώνοντας αύξηση του ποσοστού 11 με 12% σε σχέση με τον περσινό Ιούλιο.

Πληρότητα χωρίς ποιότητα;


Τον Αύγουστο αναμένεται, επίσης, μια ανοδική πορεία με την πληρότητα να κινείται σε υψηλά επίπεδα, όπως και το Σεπτέμβριο. Παρ’όλα αυτά, οι τουριστικές πράκτορες και επιχειρήσεις κρατούν μικρό καλάθι πραγματοποιώντας προσφορές και μειώσεις τιμών για την κάλυψη των κενών.

Αναμένωντας το δεκαπενταύγουστο, η πορεία της τουριστικής σεζόν εξελίσσεται θετικά για το νησί της Ζακύνθου με τις επιχειρήσεις, ωστόσο, να χρειαστεί να περιμένουν να τελειώσει το καλοκαίρι για να κάνουν τον αναλυτικό απολογισμό των εσόδων τους και τότε θα μπορεί να διαπιστωθεί και με μεγαλύτερη ακρίβεια εάν αυτή η αυξητική τάση απέφερε και τα ανάλογα κέρδη.

Πηγή:imerazante.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.