ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
3 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αυτός είναι ο Τούρκος που συνελήφθη στις Καστανιές του Έβρου

1 min read



Yunan askerleri, Pazarkule Sınır Kapısı’nda su hattı yenileme çalışmalarında görev yapan Edirne Belediyesi çalışanı Musa Alerik isimli kepçe operatörünü, tampon sahasını işgal etme nedeniyle gözaltına alarak, Oristia’da şehrine götürdü. pic.twitter.com/z9HqFH8Cos

— Türk Haber Ajansı (@TurkHaberAjansi) May 2, 2018

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, ο συλληφθείς από τις ελληνικές αρχές είναι εργάτης, ο οποίος εκτελούσε εργασίες για λογαριασμό του δήμου Αδριανουπόλεως. Στο ίδιο τηλεγράφημα περιλαμβάνονται δηλώσεις του δημάρχου Αδριανούπολης Ρετζέπ Γκιουρκάν, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η σύλληψη έγινε για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα. Πρόσθεσε ότι ο συλληφθείς έχει οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα της Ορεστιάδας και ότι έχουν γίνει επικοινωνίες προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος ο συλληφθείς.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες , ο συλληφθείς είχε διανύσει σχετικά μεγάλη απόσταση στο ελληνικό έδαφος και αρχικά δεν υπάκουσε στα σήματα των Ελλήνων στρατιωτών να σταματήσει. Σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης που δημοσιεύουν τη φωτογραφία του, ο συλληφθείς ονομάζεται Μουσά Αλερίκ και εργάζεται στο δήμο Αδριανούπολης.

 

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.