ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
2 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Οι Τούρκοι χτίζουν δική τους Σαντορίνη στην Σμύρνη! [εικόνες & βίντεο]

1 min read

Την δική τους… Σαντορίνη θέλουν να αποκτήσουν οι Τούρκοι, οι οποίοι βλέπουν το τουριστικό τους προϊόν να υποβαθμίζεται έναντι της Ελλάδας. Ο λόγος για μια ολόκληρη γειτονιά στην Σμύρνη που φιλοδοξεί να αποκτήσει το όνομα «Σαντορίνη»…

Πρόκειται για ένα project της IZKA Construction, με 539 κατοικίες, που, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Sabah, «παρέχει στους επενδυτές του ζωή στο κέντρο της πόλης δίπλα στη φύση», θέα στη θάλασσα κ.α. Βέβαια το συγκρότημα «Σαντορίνη» στη Σμύρνη δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων.

Ενδεικτικό είναι πως στο κέντρο του συγκροτήματος ο κατασκευαστής έχει τοποθετήσει έναν παραδοσιακό μύλο (βέβαια παραπέμπει περισσότερο σε τοπίο Ολλανδίας). Προφανώς θα μπερδεύτηκε από τους γνωστούς μύλους της Μυκόνου.

Αναλυτικότερα- σύμφωνα με σχετική ανάρτηση στο turkeyrealestateinfo.com- το θέρετρο περιλαμβάνει και σπίτια «τύπου Σαντορίνης», δηλαδή εμπνευσμένα από την αρχιτεκτονική των σπιτιών του ελληνικού νησιού. Επίσης, όπως υποστηρίζουν οι κατασκευαστές του, συνδυάζονται «η ομορφιά του Αιγαίου και της Μεσογείου» με τη μοντέρνα αρχιτεκτονική, ενώ είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Τα διαμερίσματα θα έχουν εμβαδόν από 53 έως 114 τετραγωνικά μέτρα. Οι τιμές των ακινήτων ξεκινούν από 228.000 τουρκικές λίρες.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.