ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Καλιφόρνια: Νεκροί και οι 4 πεζοναύτες

1 min read

Ένα στρατιωτικό ελικόπτερο Σικόρσκι, τύπου CH-53E Super Stallion, συνετρίβη στη νότια Καλιφόρνια, παρασύροντας στον θάνατο τους 4 πεζοναύτες που επέβαιναν σε αυτό, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Σε σχετική του ανακοίνωση το Αμερικανικό Ναυτικό επιβεβαίωσε σήμερα ότι το στρατιωτικό ελικόπτερο αντιμετώπισε «περιστατικό» εν ώρα πτήσης κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής αποστολής «ρουτίνας», χωρίς ωστόσο να δίνει αρχικά περαιτέρω πληροφορίες για θύματα ή τραυματίες. Πρόκειται για ελικόπτερο τύπου CH-53E.

 

«Και οι τέσσερις θεωρούνται νεκροί, ενώ αναμένεται η ταυτοποίησή τους», γράφει σε ανάρτησή της στο Twitter η Ναυτική βάση στην Καλιφόρνια.

Το περιστατικό, το οποίο αφορά σε ένα ελικόπτερο, σημειώθηκε σήμερα γύρω στις 2:35 (τοπική ώρα) ακριβώς πάνω από την πόλη Πλαστερ. Ο αμερικανικός στρατός επέστειλε γρήγορα μονάδες πυρόσβεσης και ασφαλείας συμπεριλαμβανομένων και άλλων ελικοπτέρων με σκοπό να επιχειρήσουν στην περιοχή και να προχωρήσουν σε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, μεταδίδει το RT.

«Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί με τα γεναία μέλη του πληρώματος και τις οικογένειές τους», δήλωσε νωρίτερα ο Kristopher Haugh, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ναυτικής βάσης. «Ευχαριστούμε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν και προσφέρουν την βοήθεια τους στο σημείο», πρόσθεσε.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.