ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των παιδοβιαστών των Σεπολίων – Αυτοί είναι ο 53χρονος & ο 42χρονος

1 min read

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για την δράση του 53χρονου από τα Σεπόλια, ο οποίος κατηγορείται ότι τους τελευταίους μήνες βίαζε την 12χρονη κόρη υπαλλήλου του και παράλληλα εξέδιδε το παιδί σε παιδόφιλους.

Ο άνθρωπος που κατηγορείται ότι βίαζε και ανάγκαζε το 12χρονο κοριτσάκι να εκδίδεται για να κερδίζει εκείνος 50 και 70 ευρώ από κάθε παιδεραστή είναι ο Ηλίας Μίχος, γεννημένος στις 30-12-1969 στο Αγρίνιο.

Τα στοιχεία της ταυτότητάς του αλλά και οι φωτογραφίες του, όπως αναμενόταν, δόθηκαν στη δημοσιότητα ύστερα από εισαγγελική εντολή.

Ο 53χρονος δεν αποκλείεται να εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις. Γι’ αυτό και αποφασίστηκε η αστυνομία να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του, ώστε να αναγνωριστεί από άλλα πιθανά θύματά του.

Δηλώνει αθώος

Ο 53χρονος, ο οποίος κρατείται στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, στη γυναικεία πτέρυγα και απομονωμένος, αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα ήρθε σε επαφή με έναν δικηγόρο ο οποίος αναμένεται να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Μέχρι στιγμής, κανένα άλλο άτομο, ούτε συγγενικό του, δεν έχει επισκεφτεί τον 53χρονο, ενώ ο ίδιος έχει δώσει την εντύπωση στους αστυνομικούς που έχουν έρθει σε επαφή μαζί του, ότι δεν έχει αντιληφθεί τη σοβαρότητα της υπόθεσης.

Ο ίδιος, φωτογραφίζει άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον της 12χρονης λέγοντας ότι γνώριζε τα πάντα και ήταν εκείνο που δημιούργησε το προφίλ του κοριτσιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στη δημοσιότητα &τα στοιχεία του 42χρονου

Επίσης, δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος του 42χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 7-10-2022 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σε βάρος του ημεδαπού ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και Εμπορία ανθρώπων.

Πρόκειται για τον:  ΣΟΦΙΑΝΙΔΗ Ιωάννη του Ευάγγελου και της Ζηνοβίας, γεννηθέντα την 2-1-1980 στη Νίκαια Αττικής.

Ο 42χρονος κρατείται σε ξεχωριστό κελί στη ΓΑΔΑ για να μην έρχεται σε επαφή με τον 53χρονο, ενώ αυτό που συγκλονίζει είναι ότι ο ίδιος είναι πατέρας τριών ανήλικων κοριτσιών.

Πρόκειται για κάτοικο δυτικής Αττικής, ο οποίος εργαζόταν σε μεταφορική εταιρεία και μέχρι στιγμής έχει δεχτεί επισκέψεις από τη σύζυγό τους και την αδερφή του.

Ο ίδιος, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τον εαυτό του, είπε ότι δεν είχε καταλάβει ότι η ανήλικη ήταν 12 ετών, αλλά είχε την εντύπωση πως ήταν 17χρονη.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.