ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Βιασμός 12χρονης: Πέντε νέες συλλήψεις «προαναγγέλλει» η ΕΛ.ΑΣ. – Τι ζήτησε η σύζυγος του 53χρονου μαστροπού

1 min read

Αντιμέτωποι με ποινικά αδικήματα θα βρεθούν όλοι όσοι αποδειχτεί ότι εμπλέκονται στην υπόθεση εκπόρνευσης του ανήλικου κοριτσιού

Πολύ σύντομα οι αρχές αναμένεται να περάσουν χειροπέδες σε πέντε ακόμη άτομα, τα οποία και βρίσκονται σε «ασφυκτικό κλοιό», καθώς έχουν εντοπιστεί τα ηλεκτρονικά ίχνη τους, με την ΕΛ.ΑΣ. να είναι κοντά στην ταυτοποίησή τους, αφού οι συγκεκριμένοι φέρονται να είχαν σεξουαλική επαφή με την 12χρονη.

Για τους συγκεκριμένους, μάλιστα, οι οποίοι εικάζεται πως ανήκουν στον στενό κύκλο του 53χρονου Ηλία Μίχου, αναμένεται να σχηματιστεί ξεχωριστή δικογραφία. Σύμφωνα δε με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, τόσο αυτός, όσο και ο 42χρονος που επίσης συνελήφθη από τις αρχές, κρατούνται στον 7ο όροφο, στη γυναικεία πτέρυγα, σε ξεχωριστά κελιά, ώστε να μην έρχονται σε επαφή μεταξύ τους.

Εξάλλου, σήμερα ανακοινώθηκε και το ότι αντιμέτωποι με ποινικά αδικήματα για σεξουαλική βία σε βάρος του 12χρονου κοριτσιού, υπόθεση με βασικό κατηγορούμενο τον 53χρονο, θα είναι και όλοι όσοι αποδειχτεί ότι εμπλέκονται στην υπόθεση εκπόρνευσης της ανήλικης. Ειδικότερα, όπως φαίνεται και από τη δικογραφία που έχει στα χέρια του ο 33ος τακτικός ανακριτής, η δίωξη που έχει ασκηθεί για την υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας, δεν αφορά μόνο τον 53χρονο καταστηματάρχη από τα Σεπόλια και τον 42χρονο που συνελήφθη μαζί του ως «πελάτης» του, αλλά και «κάθε άλλον υπεύθυνο» που εντοπιστεί από τις αρχές ότι εμπλέκεται στην σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση του παιδιού.

Η έρευνα των αρχών προς αυτήν την κατεύθυνση διενεργείται με γρήγορους ρυθμούς, ώστε να εντοπιστούν τα πρόσωπα που πλήρωσαν τον 53χρονο για να βιάσουν το κοριτσάκι και να βρεθούν ενώπιον του ανακριτή για να λογοδοτήσουν. Υπενθυμίζεται ότι ο 42χρονος συγκατηγορούμενος του καταστηματάρχη, που φέρεται να είναι ένας από αυτούς, βαρύνεται με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του.

Όσον αφορά στη δίωξη για τον 53χρονο, αυτή περιλαμβάνει αδικήματα που αφορούν βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο, διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων κ.ά., ενώ δεν έχουν απαγγελθεί ακόμη κατηγόριες για τα όπλα (περίστροφα, μαχαίρια, σφαίρες και ξιφολόγχη), που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε χώρους του κατηγορούμενου.

«Της είχε στείλει μηνύματα να του στείλει βίντεο, γυμνά και φωτογραφίες»

Για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του 53χρονου παιδόφιλου του Κολωνού, Ηλία Μίχου, μίλησε στον ALPHA η μητέρα της 12χρονης. «Κάτι της έστειλε αυτός κι εκείνη τη στιγμή κάπως κοκκίνισε η μικρή, μαζεύτηκε. Της λέει γιατί παίζεις με το κινητό τόσες ώρες; Και πήγε να της το πάρει έτσι για πλάκα από το χέρι και την είδε που κοκκίνισε, φοβήθηκε. Της είχε στείλει μηνύματα να του στείλει βίντεο, γυμνά και φωτογραφίες. Αυτά διάβασε εκείνη τη στιγμή η θεία. Τα πήρε μετά από κάποια ώρα, γιατί δεν το έδινε η μικρή εύκολα το κινητό. Μετά έβαλε τον κωδικό κι άρχισε η θεία να διαβάζει. Μου τα έστειλε όλα σε μένα κι εγώ πήγα το ίδιο βράδυ στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού», δήλωσε αρχικά.

«Από εκεί με στείλανε στη ΓΑΔΑ. Το παιδί έχει πάει σε ιατροδικαστές και τα πάντα. Όταν εγώ τα έμαθα αυτά, και την επόμενη ημέρα πήρα τη γυναίκα του στο messenger, γιατί δεν είχα το κινητό της, μου είπε “Αχ τι να κάνουμε, να σταματήσει η κατρακύλα για να μην καταστραφούν οι οικογένειές μας”. Προσπαθούσε να το καλύψει και μου έλεγε παρακαλώντας να μην πάω να το καταγγείλω, αλλά και ότι θα μου φέρει ψυχολόγους και θα με βοηθήσει οικονομικά», συμπλήρωσε.

«Απλώς εγώ θέλω… δεν ζητάμε ούτε χρήματα από αυτόν, ούτε τη βοήθεια του θέλουμε, ούτε έχει στηθεί πλεκτάνη, που κάθεται και λέει στην καταγγελία του, που δήλωσε ότι εγώ του στήνω πλεκτάνη για να του πάρω τα λεφτά. Εγώ έχω πάει και έχω καταγγείλει με στοιχεία, με τα μηνύματα που έστελνε στο παιδί μου. Εγώ θα τον σκοτώσω. Εγώ αν γίνει κάτι και βγει έξω ελεύθερος, γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει. Εγώ η ίδια θα τον θάψω. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά του, ούτε αποζημίωση θέλω να πάρω. Ούτε με βοηθούσε όπως πήγε και είπε. Εμένα με τάιζε αυτός; Θα πεθάνω άμα με τάιζε αυτός. Εγώ πήγα 2-3 μέρες στο μαγαζί του. Να δουλέψω για τα 10 ευρώ που μου έδινε για τις 3 ώρες που πήγαινα και καθάριζα», κατέληξε η μητέρα της κακοποιημένης ανήλικης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.