ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
2 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εφιάλτης οι διακοπές ρεύματος – Θύελλα αντιδράσεων για την κυβερνητική αναλγησία

1 min read

Δεν ιδρώνει το αυτί τους – «Πάντοτε γινόντουσαν», λέει προκλητικά ο Οικονόμου!

Από τη μία, είναι οι καταναλωτές που αδυνατούν να αποπληρώσουν τα υπέρογκα ποσά που βλέπουν στους λογαριασμούς του ρεύματος λόγω και της ληστρικής ρήτρας αναπροσαρμογής και επιπλέον είναι και έρμαια των εταιρειών που κάνουν ό,τι θέλουν με μεθοδεύσεις και αλλαγές στα συμβόλαια και από την άλλη, είναι οι ανάλγητοι της Κυβέρνησης, οι οποίοι συνεχίζουν τις προκλητικές τους δηλώσεις, ενώ οι εκλεκτοί του Μαξίμου κάνουν επίδειξη πλούτου, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το Golden Boy της ΔΕΗ Γιώργο Στάσση με τη βιλάρα του στην Τζια.

Δύο κόσμοι εντελώς αντίθετοι που δεν πρόκειται να συναντηθούν ποτέ γιατί απλούστατα ουδείς από τους εκπροσώπους της Κυβέρνησης Μητσοτάκη ενδιαφέρεται για τους πολίτες και τον μόχθο τους. Αντί να αντιμετωπίσει την κρίση, η Κυβέρνηση διαφημίζει τις ανεπαρκείς επιδοτήσεις που χρηματοδοτούν την ακρίβεια και περιμένει από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να λύσει το πρόβλημα.

Οι απλήρωτοι λογαριασμοί ρεύματος οδηγούν σε διακοπές ρεύματος μιας και δεν έχει γίνει καμία πρόβλεψη και δεν υπάρχει και ενδιαφέρον για να υπάρξει μια περαιτέρω διευκόλυνση των καταναλωτών, οι οποίοι έχουν μείνει εντελώς απροστάτευτοι απέναντι στους παρόχους ενέργειας.

Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη έχει επιλέξει να μην στηρίξει τους καταναλωτές, νοικοκυριά και επιχειρήσεις, επειδή έχει προτεραιότητα να προστατέψει τα συμφέροντα του καρτέλ της ενέργειας

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.