ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
5 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Παρουσιάστηκε ο Λαλά από τον Ολυμπιακό – Ολοκληρώνονται οι μετεγγραφές

1 min read

Φινάλε των μετεγγραφών σήμερα, με τις ομάδες μας να κάνουν τις τελευταίες κινήσεις τους, την επαύριο μιας αγωνιστικής, στην οποία ο Ολυμπιακός αύξησε τη διαφορά του από τον δεύτερο.

Τις πρώτες του δηλώσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε ο Κένι Λαλά. Ο Γάλλος μπακ αναμένεται να μπει άμεσα στο οπλοστάσιο του Πέδρο Μαρτίνς. Μαζί με τον Παπασταθόπουλο, που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό και τον Ρέαμπτσιουκ, θα είναι τα νέα πρόσωπα στην ευρωπαϊκή λίστα των ερυθρόλευκων.

Η ΑΕΚ ανέβηκε και πάλι στη δεύτερη θέση, με τη νίκη της στο Ηράκλειο, και θα πορευθεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος με μία μόνο βασική προσθήκη, του Ουκρανού δεξιού μπακ Ντατσένκο, που έκανε μάλιστα και την πρώτη του προπόνηση.

Τις πρώτες ημέρες του Σίντζι Καγκάβα στη Θεσσαλονίκη, παρουσίασε ο ΠΑΟΚ με ανάρτησή του σε δημοφιλή πλατφόρμα, με τον Ιάπωνα να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ένταξης στην ομάδα. Ο Γκανέζος Μπάμπα είναι εκείνος που θα καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας του Δικέφαλου.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποιεί εντυπωσιακό φινάλε στις μετεγγραφές. Μετά το Σενεγαλέζο χαφ Σανκαρέ, οι πράσινοι συμφώνησαν με τη Λιλ για το δανεισμό του αμυντικού μέσου Νιασέ, ενώ . Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης βρίσκεται στην Ολλανδία για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στη Φορτούνα Σιτάρ.

Η ελληνική παροικία στην Ολλανδία θα μεγαλώσει καθώς μετά τον Παυλίδη στην Βίλεμ, και ο Τάσος Δώνης θα ενταχθεί στη Φένλο, όπου θα βρει τον αδελφό του Χρήστο και βέβαια τον κορυφαίο σκόρερ στην Ολλανδία, Γιώργο Γιακουμάκη.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.