ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
4 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Συμμορία διαρρηκτών είχε «ρημάξει» σπίτια σε Δυτική Αττική και Πειραιά

1 min read

Στα ίχνη πολυμελούς σπείρας που διέπραττε συστηματικά διαρρήξεις σε σπίτια στην Δυτική Αττική και τον Πειραιά έφτασε η Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Πιο αναλυτικά, στο Κερατσίνι, στα Ανω Λιόσια και στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου, συνελήφθησαν συνολικά 11 άτομα, μέλη της εγκληματικής ομάδας, ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται ακόμη δύο μέλη.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δράστες χρησιμοποιούσαν αυτοκίνητα, τα οποία μίσθωναν από εταιρείες ενοικιάσεων, για μικρά χρονικά διαστήματα, καθώς επίσης και ιδιόκτητα οχήματα, τα οποία ήταν καταχωρημένα σε στοιχεία γυναικών, προκειμένου να μη κινούν υποψίες.

Συνήθως πήγαιναν σε περιοχές και συνοικίες της Δυτικής Αττικής και του Πειραιά, με μικρή κυκλοφορία οχημάτων και πολιτών, ώστε να είναι δύσκολος ο εντοπισμός τους, ενώ «χτυπούσαν» κυρίως ισόγειες οικίες, από τις οποίες αφαιρούσαν χρυσαφικά, κοσμήματα και χρηματικά ποσά.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώκινητά τηλέφωναρουχισμός, διαρρηκτικά εργαλεία και μικροποσότητα κάνναβης.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.