ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
4 Μαΐου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Κυρανάκης «σπάει» την κυβερνητική γραμμή κι επιτίθεται στους λοιμωξιολόγους: «Κατώτεροι των περιστάσεων

1 min read

Ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κυρανάκης ήταν ο πρώτος βουλευτής στο εσωτερικό της ΝΔ που τάχθηκε ανοιχτά κατά των λοιμωξιολόγων για τη διαχείριση της πανδημίας λέγοντας πως έχουν σταθεί κατώτεροι των περιστάσεων.

Σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ οι επιστήμονες έχουν καθυστερήσει αρκετά να βρουν το εμβόλιο ενώ θα  αποδειχθεί στο τέλος της πανδημίας αν είχαν δίκιο ή άδικο.

«Εμείς από την αρχή της πανδημίας ακούμε τους επιστήμονες. Το αν αυτό που λένε οι επιστήμονες είναι σωστό ή λάθος, θα το εκτιμήσουμε συνολικά στο τέλος αυτής της πανδημία που ελπίζω αυτό το τέλος να είναι πάρα πολύ σύντομα», είπε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης. 

«Επιτέλους να βγει αυτό το εμβόλιο, το οποίο κατά τη γνώμη μου –και σας το έχω πει πολλούς μήνες πριν κ. Λιάτσο στην εκπομπή σας– θεωρώ ότι η επιστημονική κοινότητα έχει καθυστερήσει υπερβολικά. Και έχει σταθεί κατώτερη των περιστάσεων», πρόσθεσε ο βουλευτής.

Μετά τις δηλώσεις του ο βουλευτής της ΝΔ δέχθηκε σφοδρές επιθέσεις τόσο από το εσωτερικό του κόμματος όσο κι από την αντιπολίτευση, παρόλα αυτά δεν υποχώρησε υπερασπιζόμενος τη θέση του με ένα tweet.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.