ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
26 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Προχωρεί η αποστρατιωτικοποίηση των νήσων παρά τις διαψεύσεις…

1 min read

Στην εφημερίδα το “ΒΗΜΑ”, η οποία και ως γνωστόν είναι απόλυτα φιλική προς την κυβέρνηση, στην σελίδα 14 της έντυπης έκδοσης, σε άρθρο με υπογραφή Άγγελος Αλ. Αθανασόπουλος και τίτλο “Στα άδυτα των διερευνητικών επαφών Ελλάδας-Τουρκίας”, ξεκάθαρα αναφέρεται ότι προχωρεί η αποστρατιωτικοποίηση των νήσων παρά τις διαψεύσεις της κυβερνήσεως και αυτό φυσικά δεν γράφεται τυχαία, αλλά αποτελεί προετοιμασία και δημιουργία κλίματος για αυτά που ήδη γίνονται και… διαψεύδονται!

Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι η Ελλάδα έχει αναλάβει δεσμεύσεις για αποστρατιωτικοποίηση όλων των νήσων του Αιγαίου από Βορρά μέχρι Νότο και υπενθυμίζει την ίδια την δήλωση του Αμερικανού υπουργού εξωτερικών Πομπέο περί “μείωσης του στρατιωτικού αποτυπώματος”!

Τα όσα γίνονται τώρα αποτελούν άτακτη υποχώρηση έναντι της Τουρκίας και σε όποιον έχει αμφιβολίες για τα όσα συμβαίνουν παραπέμπουμε στην δήλωση του στρατηγού Κωσταράκου, στην οποία σαφέστατα λέει ότι δεν αποσύρονται μόνον τα πυροβόλα των 105 (κατά την γνώμη μας κακώς!), αλλά και άλλα οπλικά συστήματα …

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.