ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ζώδια Σήμερα 10/9: Ερωτισμός, πάθος και απόλυτες καταστάσεις! Αντέχετε;

1 min read

Ζώδια Σήμερα | Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018 

Μυστηριώδης, επιβλητική και τόσο σέξι που κόβει την ανάσα, η Αφροδίτησκάει μύτη στον Σκορπιό και υπόσχεται να μας βάλει σε άλλο mood. Ανάλαφρα φλερτ, ανούσιες γνωριμίες κι ερωτοτροπίες, ανταλλαγή κομπλιμέντων, χαριεντισμοί και χάχανα τελειώνουν εδώ. Η «κυρία» αυτή δεν τουμπάρεται με τέτοια και φυσικά και εμείς δεν μασάμε, επιμένοντας σε λιγότερα (έως καθόλου) λόγια και πολλές πράξεις, προκειμένου να κερδηθεί η εμπιστοσύνη μας. Κι αν γίνει κάτι τέτοιο, δίνουμε το είναι μας και δενόμαστε για μια ζωή. Η σεξουαλικότητα, το πάθος και ο ερωτισμός πάνε πακέτο με την απολυτότητα, την αφοσίωση και την αποκλειστικότητα. Τίποτα δεν είναι αρκετό εκτός από τα πάντα και όλα μπορεί να καταστραφούν με μια κίνηση, αν κλονιστεί η πίστη. Σίγουρα πάντως είναι για… γερούς παίχτες!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί είστε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. Με σεξαπίλ που… σκοτώνει, σαρωτικοί κι ανεπανάληπτοι. Τα θύματα της γοητείας σας θα είναι πολλά, οπότε, τι να πούμε κι εμείς; Καλό βόλι!

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, μεθοδεύστε τα πράγματα, εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες, στήστε τις ξόβεργές σας για να έχετε οφέλη. Να ξέρετε όμως ότι θα σας ζητηθούν κι ανταλλάγματα.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Καρκίνοι σέξι αλλά και αποφασισμένοι να σηκώσετε τη μπάγκα στον αέρα ερωτικά και οικονομικά και θα έχετε τις ευκαιρίες σας να κερδίσετε και να αφήσετε το στίγμα σας.

#AstroQuote of the Day:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καλό βράδυ! #καληνύχτα, #astra, #astrology,#astrologygr, #astrology_gr, #goodnight, #greekquotes, #greece, #instagood, #nofilter, #zodiacsigns, #zodia, #kalovradi,#, kalinixta, #love, #⭐️#❤️#😴#greeksummer, #αστρολογια, #ζώδια,#instavibe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Astrology.gr (@astrology_gr) στις

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.