ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 21/12/2017

1 min read

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 21/12/2017

Η είσοδος του Ήλιου στον Αιγόκερω σηματοδοτεί το χειμερινό ηλιοστάσιο, τη μεγαλύτερη νύχτα του έτους στο βόρειο ημισφαίριο. Ο Ήλιος θα συνδεθεί με τον Κρόνο υπενθυμίζοντάς μας τις προτεραιότητές μας, ενώ η ευθυγράμμιση Ήλιου-Δία μας προτρέπει να ξεφύγουμε λίγο από τα όριά μας. Τελικά, η αλήθεια θα λάμψει καθώς η Σελήνη επισκέπτεται τον λογικό Υδροχόο.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος δίνει φως στην κοινωνική σου ζωή. Σε κάνει πιο εξωστρεφή και σου δίνει τη δύναμη που χρειάζεσαι για να λειτουργήσεις με έναν αέρα εοξουσίας στη δουλειά σου. Σήμερα δεν έχεις άλλη επιλογή, παρά να αφήσεις το άστρο σου να λάμψει. Θα δικαιωθείς. Είσαι πρόθυμη για χάρη της δουλειάς σου να κάνεις στην άκρη την προσωπική σου ζωή, όμως μην το παρακάνεις. Μην παραμελείς τον σύντροφό σου. Προσοχή στα οικονομικά σου, η καλή διαχείριση θα φέρει αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα οι στόχοι σου είναι απλοί και συγκεκριμένοι. Ζητάς μία αλλαγή στην καθημερινότητά σου. Όμως ακόμη έχεις πολλές υποχρεώσεις και δεν μπορείς να χαλαρώσεις. Σε διακατέχει και μία ανεξήγητη ανασφάλεια, την οποία πρέπει να αποβάλεις. Ο καιρός που θα γίνουν ξεκαθαρίσεις στην προσωπική σου ζωή πλησιάζει, ακόμη όμως δεν έχει έρθει η ώρα για σοβαρές συζητήσεις. Τα οικονομικά σου σταθεροποιούνται, όμως έχεις ακόμη πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το περιθώριο λάθους σου είναι αρκετά στενό τώρα, απαιτώντας να βεβαιωθείς ότι η συμπεριφορά σου είναι σωστή αυτή τη στιγμή. Η πίεση απόδοσης είναι ένα εξαιρετικό κίνητρο, δίνοντάς σου απλώς ώθηση για να σταματήσεις να είσαι τεμπέλα. Η μεθοδική σχέση Ηλίου-Κρόνου σταθεροποιεί τα συναισθήματά σου, ενώ βιώνεις μια πλήρη μεταμόρφωση. Μην φοβάσαι την αποτυχία όταν η αλλαγή φαίνεται τόσο καλή. Με τον σύντροφό σου περνάς πολύ καλά και φαίνεται. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος επηρεάζει σήμερα τον τομέα των σχέσεων και έτσι δίνει το προβάδισμα στους ανθρώπους που απαιτούν τον χρόνο σου. Να είσαι ήρεμη και πρόθυμη να βοηθήσεις όσους σε έχουν ανάγκη. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και θα πάρεις πολύ σοφές αποφάσεις. Θυμήσου ότι η ειλικρίνεια εξοικονομεί χρόνο. Αντιμετώπισε με σοβαρότητα τα οικονομικά σου.

ΛΕΩΝ

Δεν υπάρχει καμία διαφυγή από το δρόμο της σκληρής δουλειάς που εκτείνεται στο μέλλον, αν θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου. Ο μεγαλύτερος αγώνας τώρα μπορεί να προέρχεται από την αντίστασή σου να δώσει προσοχή σε όλες τις λεπτομέρειες. Θέλεις να συνεχίσεις να λειτουργείς αυθόρμητα σε όλες τις καταστάσεις, ωστόσο δεν είναι σωστή αντιμετώπιση για όλες τις περιστάσεις. Επικεντρώσου στο καθήκον σου και μην ταξιδεύεις στην απέραντη φαντασία σου. Ο Άρης σε βοηθάει να λύσεις προβλήματα στη σχέση σου. Εκμεταλλεύσου το γεγονός ότι είναι με το μέρος σου και φτιάξε τα αισθηματικά σου. Στα οικονομικά σου θα δεις σύντομα βελτίωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εκφράζοντας τον εαυτό σου δημιουργικά, σήμερα μπορείς να αξιοποιήσεις το καλλιτεχνικό σου alter ego. Είναι οι μέρες που θα είσαι απίστευτα παραγωγική στη δουλειά σου και αυτό θα περάσει απαρατήρητο. Η ενέργεια και ο ρομαντισμός σου επίσης θα φανούν και σίγουρα θα έχεις μία τέλεια ημέρα με τον σύντροφό σου ή αν είσαι μόνη θα δεις αλλαγές στην προσωπική σου ζωή. Δουλεύεις σκληρά και σύντομα θα δεις βελτίωση στα έσοδά σου.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα υιοθετήσεις μία διαφορετική στρατηγική για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις άσχημες συμπεριφορές που μπορεί να έχουν κάποιοι από τους συναδέλφους σου. Εάν αισθάνεσαι ότι υπάρχει κάποιο διακύβευμα για τη δουλειά σου, να είσαι πολύ προσεκτική στους χειρισμούς σου. Δώσε την απαιτούμενη προσοχή στον σύντροφό σου και στην υγεία σου. Τα οικονομικά σου σύντομα θα βελτιωθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα αντιμετωπίσεις μία δύσκολη κατάσταση. Βρίσκεσαι σε μία διασταύρωση στη ζωή σου και δεν ξέρεις ποιο δρόμο να διαλέξεις. Δεν σου αρέσει να στέκεσαι έτσι στο μεταίχμιο και να περιμένεις, όμως ακόμη δεν είσαι έτοιμη να πάρεις μία απόφαση. Ευτυχώς, η αίσθηση της αμεσότητας βασίζεται στους δικούς σου φόβους τώρα και όχι σε πραγματικές παραμέτρους από το περιβάλλον σου. Να θυμάσαι ότι δεν είναι όλοι οι περιπλανούμενοι, χαμένοι. Απέφυγε τις συζητήσεις με τον σύντροφό σου, δεν θα οδηγήσουν κάπου γιατί είσαι πολύ μπερδεμένη και δεν θα μπορέσεις να του εξηγήσεις όσα αισθάνεσαι. Τακτοποίησε γραφειοκρατικά ζητήματα και οργάνωσε καλύτερα τα οικονομικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις κάποιον κρυμμένο άσο στο μανίκι σου που σου επιτρέπει να παρακάμψεις τις σημερινές σου υποχρεώσεις γιατί έχεις παιχνίδιαρικη διάθεση και θέλεις να την εκμεταλλευτείς. Ωστόσο, η ημέρα ευνοεί τις κινήσεις για τα οικονομικά σου και την αύξηση των εσόδων σου, οπότε μάλλον πρέπει να δώσεις λίγη παραπάνω σημασία στη δουλειά σου. Προχώρησε αργά και μείνει προσηλωμένη στον στόχο σου και θα δεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Μην παραμελείς τον σύντροφό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα έχεις δυναμισμό και πολλές φιλοδοξίες. Είναι ωραία αυτή η διάθεση και δεν θα περάσει απαρατήρητη από τους γύρω σου. Ωστόσο, μην παρασύρεσαι και μην στεναχωριέσαι αν κάποιος σχολιάσει αρνητικά το γεγονός ότι εσύ δουλεύεις αποκλειστικά και μόνο για να πετύχεις κάποιο στόχο. Μην υποχωρήσεις, σήμερα αισθάνεσαι και είσαι νικήτρια. Παρόλο αυτά, θα πρέπει να δουλέψεις ομαδικά για να πετύχεις όσα θέλεις. Προσπάθησε να επαναφέρεις την ηρεμία που έχει χαθεί στη σχέση σου και φρόντισε να περάσεις μία όμορφη μέρα με τον σύντροφό σου. Θα δεις βελτίωση στα οικονομικά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρόλο που μπορεί να είσαι ικανοποιημένη με την πρόσφατη πρόοδό σου, έχεις ακόμη δρόμο για να φτάσεις στον τελικό σου στόχο. Σε συμβουλεύω να είσαι πιο ενθουσιασμένη για το μέλλον σου και να ονειρευτείς λιγάκι το αύριο. Υπάρχουν πολύ σημαντικές αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις, για αυτό επικεντρώσου στις προσπάθειές σου, οι οποίες σύντομα θα ανταμειφθούν. Θα σου έκανε καλό να κάνεις μία εκδρομή με τον σύντροφό σου, θα βοηθήσει την ψυχολογία σου και στη σχέση σου. Αν είσαι μόνη σου, είναι πιθανό να κάνεις μία καινούργια γνωριμία. Στα οικονομικά σου άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα θα είναι δύσκολη η επικοινωνία με φίλους και συνεργάτες καθώς δεν έχεις διάθεση για χαλαρές στιγμές, μια και έχεις πιο σοβαρά ζητήματα να διαχειριστείς. Είσαι αρκετά σοβαρή, ενώ οι υπόλοιποι γύρω σου είναι σε πιο εορταστική διάθεση και αυτό γιατί έχεις πολλά να κάνεις για να φτάσεις στο σημείο που επιθυμείς και δεν είναι άλλο από την επιτυχία. Ωστόσο, πρόσεξε πώς θα χειριστείς κάποιες καταστάσεις και μην είσαι απότομη γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι που θα σου σταθούν και θα σε συγχαρούν για την επιτυχία σου. Αποτελούν βασικό κομμάτι σε αυτή τη διαδρομή. Άκουσέ τους, έτσι δείχνεις την εκτίμησή σου για όσα έχουν κάνει. Στην προσωπική σου ζωή τα πράγματα πάνε καλύτερα, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Τέλος, τα οικονομικά σου έχουν βελτιωθεί και έτσι μπορείς να κάνεις και μερικά έξοδα παραπάνω, πάντα όμως με προσοχή.

Πηγή

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.