ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ζητούν την απέλαση πρώην παίκτη ΟΦΗ και Λαμίας!

1 min read

Ποδοσφαιριστής που τον γνωρίσαμε στα Ελληνικά γήπεδα, πανηγύρισε με τρόπο που παρέπεμπε στους «γκρίζους λύκους» κάνοντας έξαλλους τους Κύπριους!

Δυστυχώς η πολιτική εμπλέκεται με το ποδόσφαιρο. Πολλές φορές στιγμές χαράς και πανηγυρισμών, εκλαμβάνονται από κάποιους ως ευκαιρία για να περάσουν τα δικά τους μηνύματα. Για ζητήματα που θεωρητικά τουλάχιστον, έπρεπε να μένουν μακριά από τον αθλητισμό που πρέπει να ενώνει και να πρεσβεύει την ειρήνη!

Ένα ανάλογο περιστατικό έγινε στην Κύπρο. Εκεί όπου ο γνώριμός μας απ’ τα Ελληνικά γήπεδα, Ισμαϊλ Σάσι, σκόραρε δύο φορές με τα χρώματα της Καρμιώτισσας επί του Απόλλωνα Λεμεσού δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του (2-1). Όμως ο Τυνήσιος πρώην παίκτης του ΟΦΗ και της Λαμίας, διάλεξε έναν τρόπο για να το πανηγυρίσει, τον οποίο πολλοί έκριναν προκλητικό.

Συγκεκριμένα με τα χέρια του σχημάτισε ουσιαστικά το σύμβολο που χρησιμοποιούν οι «γκρίζοι λύκοι», η Τουρκική ακροδεξιά οργάνωση που έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα και στην Κύπρο φυσικά. Το θέμα αυτές τις ημέρες είναι στο προσκήνιο, καθώς η Γαλλία αποφάσισε να θέσει την οργάνωση αυτή εκτός νόμου!

Με τον τρόπο αυτό, πολλοί θεώρησαν πως ο Τυνήσιος ποδοσφαιριστής προφανώς ήθελε να στηρίξει τους «γκρίζους λύκους»! Μια κίνηση που σαφώς δεν άρεσε σε κανέναν Κύπριο. Τα σχόλια είναι πολλά και είναι χαρακτηριστικό πως οι οργανωμένοι φίλοι του Απόλλωνα Λεμεσού ζήτησαν όχι απλά την τιμωρία του, αλλά την απέλασή του απ’ την Κύπρο!

Πάντως, ο ποδοσφαιριστής έσπευσε να τονίσει πως με αυτό τον τρόπο δεν ήθελε να στηρίξει τους «γκρίζους λύκους», αλλά να χαιρετήσει ουσιαστικά έναν φίλο του ράπερ! Ο Σάσι έγραψε χαρακτηριστικά για το θέμα:

«Με ενημέρωσε η ομάδα μου πως ο χθεσινός μου πανηγυρισμός σχετίστηκε με μια τουρκική οργάνωση. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω καμία σχέση με κάτι τέτοιο και δεν ήταν πρόθεση μου να προσβάλω τους Κύπριους. Πρόκειται για ένα ατυχές περιστατικό από πλευράς μου, αφού ο πανηγυρισμός ήταν ένα μήνυμα προς τον παιδικό μου φίλο και ράπερ mabe7ocho που χρησιμοποιώ ως σύμβολο το συγκεκριμένο χαιρετισμό.

Θα ήθελα να εκφράσω τον εκνευρισμό μου από αυτό τον ατυχή συσχετισμό και να απολογηθώ σε όσους παρεξήγησαν αυτή μου την κίνηση. Ειρήνη σε όλους».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.