ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ζαριφόπουλος Δυνατότητα για 2 εκατ. εμβολιασμούς τον μήνα

1 min read

Στον τρόπο με τον οποίο θα καθορίζονται τα ραντεβού για τον εμβολιασμό των πολιτών κατά του κορωνοϊού αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα Ψηφιακής Στρατηγικής, Γρηγόρης Ζαριφόπουλος μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1.

Όπως τόνισε πρόκειται για μια «πολύ σύνθετη« και δύσκολη άσκηση, ενώ αναφέρθηκε και στα εργαλεία -ψηφιακά και μη- που σχεδιάζεται να χρησιμοποιηθούν για τον προκαθορισμό των ραντεβού.

Κάλεσε τους πολίτες να ενεργοποιήσουν την άυλη συνταγογράφηση σημειώνοντας πως ήδη το έχουν κάνει περισσότεροι από 900.000 πολίτες, ενώ από τον Μάρτιο μέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί περίπου 7 εκατ. άυλες συνταγές.

Ο κ. Ζαριφόπουλος γνωστοποίησε ακόμη πως «μπορούμε να εμβολιάσουμε 2 εκατ.  πολίτες τον μήνα», με τη σειρά που θα υποδείξει η επιτροπή εμβολιασμού του υπουργείου Υγείας, ενώ ο εμβολιασμός θα γίνεται σε ένα από 1.018 κέντρα εμβολιασμού ανά την επικράτεια.

Επίσης, ο αρμόδιος για θέματα Ψηφιακής Στρατηγικής υφυπουργός αναφέρθηκε και στη διαβούλευση που είναι σε εξέλιξη από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τη Βίβλο Ψηφιακού Μετασχηματισμού 2020 – 2025.

Ακούστε όλα όσα είπε ο κ. Γρηγόρης Ζαριφόπουλος στη Μαρία Σαμολαδά:

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.