ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Zara: Πλέον θα παράγει υγειονομικό εξοπλισμό λόγω κορονοϊου! vide

1 min read

Σε μια ενδεικτική -των προβλημάτων που προκαλεί ο κορονοϊός στην Ισπανία- απόφαση προχώρησε η διοίκηση των καταστημάτων Zara.

Η εταιρεία Inditex, στην οποία ανήκει η φίρμα Zara, προειδοποίησε πως η έξαρση της πανδημίας έχει “εξαιρετικά σημαντικό αντίκτυπο” στην λειτουργία της και αποφάσισε να κλείσει 3.785 καταστήματα σε 39 χώρες του κόσμου!

Να σημειωθεί εδώ πως στην Ισπανία υπάρχουν πια 558 νεκροί και 13.716 κρούσματα του φονικού ιού, ενώ ανακοινώθηκε πως στην χώρα της Ιβηρικής θα φτάσει βοήθεια από την Κίνα και συγκεκριμένα μισό εκατομμύριο μάσκες, ενώ θα έρθουν και Κινέζοι γιατροί ώστε να βοηθήσουν την κατάσταση.

Εν τω μεταξύ, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο πιο πλούσιος Ισπανός πολίτης, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Inditex, στην οποία ανήκουν τα καταστήματα Zara, αποφάσισε να αλλάξει την παραγωγή του!

Πλέον, θα κατασκευάζει μόνο υγειονομικό εξοπλισμό, όπως για παράδειγμα οι ποδιές των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού!

Zara

Κλείνουν σχεδόν 4.000 καταστήματα Zara

Η Inditex, η οποία ελέγχει και τις φίρμες Pull & Bear και Bershka, ξεκαθάρισε πως είναι “πολύ νωρίς” για να χαρακτηρίσει με σαφείς αριθμούς τον αντίκτυπο της επιδημίας στην εταιρεία, όμως υπάρχει σιγουριά για το επιχειρηματικό πλάνο της επιχείρησης.

Η εταιρεία που ελέγχει τα Zara, σημείωσε μια δραματική βουτιά της τάξης του 24,1% (!) τις πρώτες δύο εβδομάδες του Μαρτίου…

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.