ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Yuval Harari: «Ποιος ο λόγος να υπάρχουν τόσοι άνθρωποι; – Προς το παρόν τους ελέγχουμε με ναρκωτικά & βιντεοπαιχνίδια»!

1 min read

Σε μία τρομακτική ομολογία προχώρησε πρόσφατα ο στενός συνεργάτης του Κλάους Σβάαμπ, μόνιμο μέλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρου και υποστηρικτής της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» Yuval Noah Harari ο οποίος δήλωσε ότι στον αιώνα που ζούμε το βασικό ερώτημα θα είναι «Γιατί χρειαζόμαστε τους ανθρώπους ή τουλάχιστον τόσους πολλούς ανθρώπους;» εννοώντας πως είμαστε υπεράριθμοι και δεν έχουμε καμία χρησιμότητα!

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε σχετικά με το τι πρέπει να γίνει με αυτό, απάντησε ότι για την ώρα «κρατάμε τους ανθρώπους ευτυχισμένους με τα ναρκωτικά και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια»!

Σε άλλη ερώτηση μάλιστα, του ζητήθηκε να απαντήσει αν μετά την πανδημία και τα όσα συμβαίνουν σήμερα ο κόσμος θα επιστρέψει ποτέ σε μία νέα ισορροπία, δηλαδή σε μία «κανονικότητα» και είπε ότι «δεν θα επιστρέψουμε ποτέ στην κανονικότητα»

Ξεκαθάρισε μάλιστα  ότι θα πρέπει όλοι να ξεχάσουν τις εποχές που έζησαν, χαρακτηρίζοντάς τες ως «την πιο ειρηνική περίοδο της ανθρωπότητας».

«Είχαμε την τύχη οι περισσότεροι από εμάς να ζήσουμε στην πιο ειρηνική, σχετικά ειρηνική, εποχή της ανθρωπότητας. Και κατά κάποιο τρόπο το συνηθίσαμε αυτό»

pronews

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.