Τρ. Οκτ 20th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Υπουργείο Άμυνας Αρμενίας: Συντρίψαμε νέα επίθεση των Αζέρων – 370 νεκροί και 22 οχήματα κατεστραμμένα

1 min read

Νέα επίθεση στην αυτόνομη Δημοκρατία του Ναγκόρνο Καραμπάχ, εξαπέλυσε το Αζερμπαϊτζάν, επίθεση όμως, σύμφωνα μα πηγές της Αρμενίας η οποία αποκρούστηκε πλήρως από τις δυνάμεις των Αρμενίων.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας, στις μάχες καταστράφηκαν 22 τεθωρακισμένα οχήματα κάθε είδους του Στρατού του Αζερμπαϊτζάν και σκοτώθηκαν  τουλάχιστον 370 Αζέροι στρατιώτες.

Την ίδια ώρα η Αρμενία και στο πλαίσιο της σταδιακής κινητοποίησης όλων των εφεδρειών της, απαγόρευσε την έξοδο από τη χώρα όλων των αρρένων από ηλικία 18 έως 55 ετών.

Όπως αναφέρεται για να εγκαταλείψει κάποιος τη χώρα θα χρειαστεί ειδική άδεια από τις ένοπλες δυνάμεις.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος του Ναγκόρνο Καραμπάχ ανακοίνωσε πως οι δυνάμεις του κατέρριψαν ένα μαχητικό αεροσκάφος του Αζερμπαϊτζάν, ακόμη όμως δεν υπάρχουν βίντεο ή φωτογραφίες από το καταρριφθέν μαχητικό.

Νεότερα στοιχεία και φωτογραφίες δείχνουν ότι επρόκειτο για μεταφορικό αεροσκάφος ή ελικόπτερο του Αζερμπαϊτζάν, αν και από  το οπτικό υλικό δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα.

Μάλιστα όπως έχουμε ήδη αναφέρει η Αρμενία, μέσω του πρεσβευτής της στη Μόσχα απείλησε ότι θα κάνει χρήση των βαλλιστικών πυραύλων Iskander-M που διαθέτει εάν η Τουρκία εξακολουθήσει να χρησιμοποιεί F-16 πάνω από το Ναγκόρνο Καραμπάχ. 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.