ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Υπόθεση Σεμέδο Κοιμήθηκα ζαλισμένη από ποτό και με βίασαν λέει η 17χρονη Δεν υπήρχε εξαναγκασμός, του έστειλε μήνυμα να βρεθούν ξεσπά ο δικηγόρος

1 min read

Υπόνοιες για εκβιασμό άφησε ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή.

Τη δική του εκδοχή στην υπόθεση που έχει προκαλέσει σάλο σε όλη την Ελλάδα έδωσε ο δικηγόρος του Ρούμπεν Σεμέδο, κ. Σταύρος Γεωργόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή που κατηγορείται για βιασμό και αναμένεται να απολογηθεί την Τρίτη στον ανακριτή, υποστήριξε πως δεν υπήρξε κανένας εξαναγκασμός της 17χρονης σε ερωτική πράξη από τον εντολέα του, τονίζοντας πως ακόμα και μετά την αποχώρησή της από το σπίτι του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, του έστειλε μήνυμα έτσι ώστε να βρεθούν ξανά και να βγουν.

«Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δήλωση μου με βία. Όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Είναι παντελής η άρνηση της κατηγορίας από τον κύριο Σεμέδο. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία», ανέφερε ο συνήγορος του Ρούμπεν Σεμέδο, Σταύρος Γεωργόπουλος.

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι το θύμα είχε υποστηρίξει στον ποδοσφαιριστή πως ήταν 19 ετών, επισημαίνοντας: «πως αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά».

«Αν εγώ πάω σε ένα σπίτι, και με βιάσουν, δεν θα προσπαθήσω να φύγω; Εδώ δεν υπήρξε καμία προσπάθεια να φύγει, έτρωγαν και έπιναν μαζί όλο το βράδυ και μάλιστα μετά του έστειλε μήνυμα για να βρεθούν ξανά», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργόπουλος.

«Eδώ δεν υπήρξε προσπάθεια κάποιος που εξαναγκάστηκε σε κάτι να φύγει από αυτό ή να φωνάξει κάποιον άλλον για βοήθεια, αλλά συνέχισαν να τρώνε και να πίνουν μαζί, όχι αλκοόλ ή ναρκωτικά, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, να βλέπουν τηλεόραση, να ακούν μουσική».

«Δεχόμαστε μια επίθεση», προσέθεσε ο δικηγόρος του Σεμέδο, ενώ ανέφερε ότι υπήρξαν οχλήσεις και προς τον παίκτη για την καταβολή χρημάτων, κάνοντας εμμέσως πλην σαφώς λόγο για εκβιασμό του Ρούμπεν Σεμέδο.

Με ποιους διασκέδαζαν ο ποδοσφαιριστής και η 17χρονη

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Star, ο Ρούμπεν Σεμέδο βρέθηκε σε παραλιακό μαγαζί του Ωρωπού με την παρέα του προκειμένου να παρακολουθήσει το show γνωστού ράπερ. Ήταν περίπου 10 άτομα και παρήγγειλαν δύο μπουκάλια σαμπάνια και δύο μπουκάλια βότκα. Έφτασαν στο νυχτερινό κέντρο λίγο μετά τη 1:00 το βράδυ και έφυγαν γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα. Κανείς όμως δεν ξέρει τι ακολούθησε μετά. 

Τι αναφέρει η ποινική δίωξη

Ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού (άρθρο 336 παρ.3 ΠΚ) ασκήθηκε σε βάρος του Ρούμπεν Σεμέδο, ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Την ίδια στιγμή, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 40χρονο Νιγηριανό που καταγγέλθηκε επίσης για το ίδιο αδίκημα.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής συνελήφθη μετά από καταγγελία που έκανε στην αστυνομία μια ανήλικη μαζί με τη μητέρα της. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ποδοσφαιριστής μαζί με έναν 40χρονο Νιγηριανό, που εμφανίσθηκε ως μάνατζέρ του, την παρέσυραν στο σπίτι του όπου τη βίασαν.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη τα ξημερώματα της 28ης Αυγούστου, όταν τα θύτες και θύμα συναντήθηκαν σε πάρτι στον Ωρωπό. Μετά τη διασκέδαση, ο γνωστός ποδοσφαιριστής πήρε την κοπέλα με το αυτοκίνητό του και τη μετέφερε στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου σύμφωνα με όσα καταγγέλει η ανήλικη, τη βίασαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη περιέγραψε όσα της είχαν συμβεί στη μητέρα της, όταν επέστρεψε στο σπίτι και από κοινού κατήγγειλαν τον ποδοσφαιριστή στο αστυνομικό τμήμα του Βύρωνα, αλλά και τον δεύτερο κατηγορούμενο.

«Κοιμήθηκα ζαλισμένη από ποτό και με βίασαν»

Την ίδια ώρα, τη δικογραφία για την υπόθεση βιασμού στην οποία εμπλέκεται ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, αποκαλύπτει το dikastikoreportaz.gr.

Από αυτήν προκύπτει ότι η 17χρονη κοπέλα ήταν σε «κωματώδη» κατάσταση (από την κατανάλωση αλκοόλ) και κοιμόταν στο υπνοδωμάτιο του ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα τη στιγμή που στο δωμάτιο εισέβαλε ο Νιγηριανός μάνατζερ ο οποίος φέρεται να τη βίασε. Σύμφωνα με την κατάθεση της 17χρονης αμέσως μετά στο ίδιο δωμάτιο εισήλθε και ο Σεμέδο ο οποίος επίσης την κακοποίησε σεξουαλικά.

Μάλιστα το φερόμενο ως θύμα επιβεβαίωσε και η μάρτυρας της υπόθεσης, μια 16χρονη φίλη της με την οποία διασκέδαζαν μαζί σε νυχτερινά μαγαζιά της Γλυφάδας και του Ωρωπού προτού καταλήξουν τις πρωϊνές ώρες του Σαββάτου 28 Αυγούστου 2021 στο σπίτι του Σεμέδο.

«Επειδή είχα καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πήγα σε ένα από τα υπνοδωμάτια του σπιτιού και κοιμήθηκα. Λίγο αργότερα εισήλθε σε αυτό ο δεύτερος κατηγορούμενος και εκμεταλλευόμενος την άσχημη κατάστασή μου με εξανάγκασε σε συνουσία… Λίγη ώρα αργότερα και αφού έφυγε μπήκε στο ίδιο δωμάτιο ο Σεμέδο ο οποίος αφού κλείδωσε την πόρτα με ανάγκασε και εκείνος σε συνουσία…».

H επίσημη τοποθέτηση του Ολυμπιακού

Λίγο μετά τη σύλληψη του Ρούμπεν Σεμέδο με την κατηγορία της συμμετοχής σε ομαδικό βιασμό, η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για το ζήτημα του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή που ανήκει στην ομάδα από το καλοκαίρι του 2019. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σέβεται πλήρως και αδιακρίτως το τεκμήριο αθωότητας κάθε κατηγορουμένου, στο οποίο εμπεριέχεται και το δικαίωμα αντιλόγου κατά της κατηγορίας. Ως εκ τούτου αναμένει την κρίση της ανεξάρτητης δικαιοσύνης και όσο εκκρεμεί ενώπιόν της η διερεύνηση ποινικής υπόθεσης που αφορά τον ποδοσφαιριστή Ruben Semedo, δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε τοποθέτηση

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.