ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Υπόθεση Σεμέδο: Γνωστός μάνατζερ καλλιτεχνών της trap σκηνής ο συγκατηγορούμενος του ποδοσφαιριστή για βιασμό 17χρονης (video)

1 min read

Την απόφαση της Δικαιοσύνης περιμένει ο Ολυμπιακός, προτού προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια

Μάνατζερ καλλιτεχνών κυρίως από το χώρο της trap μουσικής, αλλά και διοργανωτής πάρτι σε μεγάλα club της Αθήνας και επαρχιακών πόλεων της Ελλάδας, είναι ο 40χρονος Νιγηριανός που κατηγορείται μαζί με τον Ρούμπεν Σεμέδο για τον ομαδικό βιασμό της 17χρονης κοπέλας.

Τόσο ο ίδιος όσο και ο παίχτης του Ολυμπιακού κατηγορούνται για βιασμό της 17χρονης μέσα στο σπίτι του 27χρονου ποδοσφαιριστή, στη Γλυφάδα, κατόπιν καταγγελιών της ίδιας και της μητέρας της. Ο 40χρονος έχει ιδρύσει εταιρεία που ασχολείται με τη διοργάνωση πάρτι, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με το μανατζάρισμα καλλιτεχνών, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει φιλοξενηθεί στις lifestyle σελίδες περιοδικών, καθώς έχει ποζάρει στο πλευρό πολλών επωνύμων πελατών του.

Θυμίζουμε πως ο 40χρονος συγκατηγορούμενος του Σεμέδο αναμένεται να απολογηθεί αύριο, Τρίτη, μαζί με τον Πορτογάλο στόπερ, που σήμερα έλαβε και πήρε 24ωρη προθεσμία στον ανακριτή.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την υπόθεση

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε, όπως αναμενόταν, ανακοίνωση, μέσα από την οποία ξεκαθαρίζει πως «θα περιμένει να αποφανθεί η δικαιοσύνη» για την υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σέβεται πλήρως και αδιακρίτως το τεκμήριο αθωότητας κάθε κατηγορουμένου, στο οποίο εμπεριέχεται και το δικαίωμα αντιλόγου κατά της κατηγορίας. Ως εκ τούτου αναμένει την κρίση της ανεξάρτητης δικαιοσύνης και όσο εκκρεμεί ενώπιόν της η διερεύνηση ποινικής υπόθεσης που αφορά τον ποδοσφαιριστή Ruben Semedo, δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε τοποθέτηση».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.