ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Υπόθεση φρίκης: 45χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά 13 παιδιά, το μικρότερο μόλις ενός μηνός

1 min read

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν την σοκαριστική υπόθεση σημείωσαν πως ο 45χρονος εγκληματίας «μοιράστηκε βίντεο και εικόνες ασύλληπτης βαρβαρότητας στο διαδίκτυο» με θύματα βρέφη, παιδιά και εφήβους.

Ένας 45χρονος Γερμανός που υποδυόταν τον φροντιστή παιδιών στο Διαδίκτυο καταδικάστηκε με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης με θύματα 13 παιδιά, το μικρότερο μόλις ενός μηνός.

Η υπόθεση που σόκαρε ακόμη και έμπειρους αστυνομικούς για την «αδιανόητη βαρβαρότητα» χρονολογείται από τις 6 Δεκεμβρίου του 2022:

Οι εισαγγελείς είχαν κατηγορήσει τον 45χρονο για περισσότερες από 120 υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος 13 παιδιών μεταξύ 2005 και 2019.

Από την πλευρά τους, οι αστυνομικοί σημείωσαν πως κατά την έφοδο στο σπίτι όπου έμενε με τη σύζυγό του, στα τέλη του 2021, εντόπισαν τεράστιο υλικό ενοχοποιητικών στοιχείων.

Το περιφερειακό δικαστήριο της Κολωνίας επέβαλε κάθειρξη 14 ετών και 6 μηνών – περίπου τη μεγίστη των ποινών – σύμφωνα με δημοσιεύματα, ενώ θα ισχύουν περιοριστικοί όροι εφ’ όρου ζωής.

Την ίδια ώρα, τέσσερις ακόμη Γερμανοί καταδικάστηκαν στη Φρανκφούρτη για τη συμμετοχή τους σε διαδικτυακή πλατφόρμα γνωστή ως «Boystown», η οποία χρησιμοποιήθηκε για τη διάδοση εικόνων σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.