ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

18 Οκτωβρίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Υπόθεση αρπαγής ανηλίκου στο Καβούρι: Τι κατήγγειλε η οικογένεια του 14χρονου μαθητή για τον μεσήλικα οδηγό

1 min read

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, παιδόφιλος μεσήλικας επιβίβασε στο αυτοκίνητό του 14χρονο μαθητή, δήθεν για να τον πάει στο φροντιστήριο. Ο ανυποψίαστος μαθητής όμως δεν περίμενε όσα θα ακολουθούσαν. 

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο μαθητής βρισκόταν στη στάση Καβουρίου στη Βουλιαγμένη με κατεύθυνση προς Γλυφάδα. Ξαφνικά τον πλησιάζει ενα όχημα και ο μεσήλικας οδηγός του πιάνει κουβέντα.

Ο 14χρονος που είχε αργήσει για το φροντιστήριο, είπε στον μεσήλικα βιαστικά ότι έπρεπε να φύγει και τότε εκείνος προσφέρθηκε να τον πάει στον προορισμό του. 

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο μαθητής μαζί με τους γονείς του στο Α.Τ Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, ο μεσήλικας κατά τη διάρκεια της διαδρομής, άρχισε να τον θωπεύει και να προχωρά σε ανήθικες προτάσεις. 

Όταν όμως ο μαθητής άρχισε να φωνάζει, τότε ο μεσήλικας τον «πέταξε» από το αυτοκίνητο και τον άφησε σε στάση στη Βούλα. 

Σύμφωνα με την κατάθεση του 14χρονου, ο παιδόφιλος μεσήλικας οδηγούσε γκρι όχημα, μιλούσε ελληνικά και ήταν μετρίου αναστήματος. 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.