ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

3 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ύποπτη «δημοσκόπηση» που αποσκοπεί στην αποδοχή της απώλειας της εθνικής μας κυριαρχίας!

1 min read

Για να αντιληφθούμε καλύτερα πώς παίζεται το παιχνίδι των δημοσκοπήσεων και της επικείμενης έναρξης αποστρατικοποίησης των νησιών του Αιγαίου (δεν μιλάμε για υφαλοκρηπίδες και ΑΟΖ, αυτές de facto έχουν παραχωρηθεί ήδη), στην δημοσκόπηση του OPEN οι πολίτες απαντώντας στο ερώτημα «Ποια θα ήθελαν να είναι η αντιμετώπιση ενός θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο» απάντησαν στην μεγάλη τους πλειοψηφία… καμία αντίδραση!!!

Συγκεκριμένα στην ερώτηση «Εάν η Τουρκία πραγματοποιήσει γεώτρηση στην ελληνική ΑΟΖ ή προκαλέσει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, θεωρείτε ότι πρέπει να την αντιμετωπίσουμε με διπλωματικά ή στρατιωτικά μέσα;» το 49% υποτίθεται ότι απάντησε «με διπλωματικά μέσα», το 37% «με στρατιωτικά μέσα» και το 14% απάντησε «δεν ξέρω, δεν απαντώ».

Δηλαδή το 49%, αν πιστεύαμε την δημοσκόπηση, επιθυμεί η Ελλάδα να μην αντιδράσει καθόλου, ακόμα και αν κτυπηθούν οι Έλληνες από τους Τούρκους!

Βασικά υποτίθεται ότι το 49% των Ελλήνων, όπως υποστηρίζει η δημοσκόπηση, ουσιαστικά κρίνει ότι δεν χρειάζεται καν να υπάρχουν ένοπλες δυνάμεις, αφού δεν πρέπει να «απαντήσουν» ανάλογα ακόμα και αν βληθούν από τον εχθρό που θα έχει καταπατήσει προηγουμένως την εθνική κυριαρχία!

Με πληροφορίες από pronews

Δημοσίευση στα Social Media