Υπόμνημα στο Δραγασάκη έστειλαν οι εργαζόμενοι του MEGA

Newskamatero

Στο κείμενο περιλαμβάνονται αναλυτικά στοιχεία για τις απαιτήσεις του δανείου και των οφειλομένων στους εργαζόμενους

Υπόμνημα προς την Αντιπροεδρία της κυβέρνησης έστειλαν σήμερα οι εργαζόμενοι του MEGA.

Την Πέμπτη 15/2/2018 είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση της επιτροπής εργαζομένων του MEGA με στελέχη της Αντιπροεδρίας της κυβέρνησης. Μετά την αναφορά των εργαζομένων στο πρόβλημα της μη καταβολής των δεδουλευμένων τους, ζητήθηκε να υποβληθεί υπόμνημα στο οποίο να καταγράφεται η μέχρι τώρα οικονομική κατάσταση της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε.

Στο σχετικό κείμενο το οποίο συντάχθηκε περιλαμβάνονται, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας και αναλυτικά στοιχεία για τις απαιτήσεις του δανείου και των οφειλομένων στους εργαζόμενους. Επίσης, το ιστορικό της δέσμευσης των λογαριασμών του σταθμού από τις τράπεζες, από τις 11.03.16. Τέλος, οι εργαζόμενοι ενημερώνουν στο υπόμνημά τους ότι ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, συγκριτικά με τους λοιπούς τηλεοπτικούς σταθμούς βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση όσον αφορά τις υποχρεώσεις και τα περιουσιακά του στοιχεία (απαιτήσεις, ταινιοθήκη, έγγειος ιδιοκτησία).

Το υπόμνημα υπογράφουν ο εκπρόσωπος των διοικητικών υπαλλήλων του σταθμού Μάνος Καραχάλιος, ο εκπρόσωπος των τεχνικών υπαλλήλων Γιάννης Μανούσος και ο εκπρόσωπος των δημοσιογράφων της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, Πάνος Τουμάσης.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Η Γερμανία έχει υπογράψει 31 εξοπλιστικές συμφωνίες με τη Τουρκία μέσα σε λιγότερο από 1 μήνα!

Η υποκρισία δεν έχει όρια στις σχέσεις Γερμανίας-Τουρκίας! Οι “τσακωμοί” Άγκυρας και Βερολίνου, ήταν πάρα πολύ βολικοί στις προεκλογικές εκστρατείες Μέρκελ και Ερντογάν. Και η γερμανική “ευαισθησία” για τις σφαγές στη βόρεια Σύρια, είναι για τα “μάτια των ψηφοφόρων” αλλά όχι για τα ταμεία των γερμανικών αμυντικών βιομηχανιών! Γι΄ αυτό […]