ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Υποβάλει παραίτηση ο Ζουράρις

1 min read

Ο υφυπουργός Παιδείας κ. Κώστας Ζουράρις με δήλωσή του αναφέρει ότι υποβάλει παραίτηση από υφυπουργός, την οποία θα ανακοινώσει αύριο Δευτέρα στη Βουλή.

Σύμφωνα με το Βήμα που έκανε την δήλωση ο υφυπουργός Παιδείας, υποβάλλεται μετά τον σάλο που προκλήθηκε μετά τις δηλώσεις του κ. Ζουράρι κατά του Ολυμπιακού και του Αρη.

Ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις ξεπέρασε για άλλη μια φορά κάθε όριο προσβάλλοντας με χυδαίο τρόπο τον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά και όλη την οικογένεια του Άρη με τα όσα είπε σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Τα παιδιά της πιάτσας» στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis 95.5.

Ο κ. Ζουράρις ο οποίος και στο παρελθόν έχει χρησιμοποιήσει ανάλογες εκφράσεις προκαλώντας την οργή των φίλων του Ολυμπιακού, με την παρότρυνση του παρουσιαστή της εκπομπής είπε στον αέρα ένα γνωστό υβριστικό σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ που αφορά τον Ολυμπιακό, παραφράζοντας το βέβαια με τα «δικά του ελληνικά».

«Βουντού, βουντού, βουντού και μια καρφίτσα μαύρη, στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου συστήματος καθίσανε 10.000 γαύροι…», αναφώνησε πολλές φορές ο κ. Ζουράρις χωρίς ίχνος ντροπής όπως μπορείτε να ακούσετε στο ηχητικό απόσπασμα (η αναφορά στον Ολυμπιακό ξεκινά στο 28’30» και κορυφώνεται ένα λεπτό αργότερα).
Upload Audio – Download Music – Psy -Gangnam style

Οι εκφράσεις αυτές έφεραν την έντονη αντίδραση του Δημήτρη Καμμένου ο οποίος ερωτηθείς σήμερα το πρωί καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή για το θέμα απάντησε πως « η ο Ζουράρις ή εγώ», βάζοντας έτσι «φωτιά» στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ.

«Ή θα του βάλουν μυαλό ή να φύγει από την κυβέρνηση. Δεν θα ανεχθούμε δεύτερη προσβολή από τον
Ζουράρι για τους οπαδούς των δύο ομάδων. Είναι διχαστικές δηλώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα» τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

«Ή ο Δημήτρης Καμμένος ή ο Ζουράρις. Να παρθούν αποφάσεις σήμερα. Ας αποφασίσει ο πρωθυπουργός και ο Πάνος Καμμένος» επέμεινε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

«Δεν χωράει ούτε το «ποιητική αδεία». Θα πρέπει να γίνει σοβαρή συζήτηση πλέον. Υπάρχει σοβαρό ζήτημα, εγώ δεν ξανακάνω πίσω. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με προσβάλει επί προσωπικού» κατέληξε ο Δημήτρης Καμμένος.

Για «κατάντια» και «εκφυλισμό» της κυβέρνησης κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία σχετικά με τις πρωτοφανείς ύβρεις του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι κατά οπαδών του Ολυμπιακού και του Άρη.

Στην ανακοίνωση της Πειραιώς λίγη ώρα μετά τη δήλωση του Δημήτρη Καμμένου «ή θα του βάλουν μυαλό ή θα φύγει από την κυβέρνηση», επισημαίνεται, επίσης, ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Ζουράρις αλλά «ο ο άνθρωπος που επέλεξε Ζουράριδες να κυβερνούν».

Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

«Με τις τελευταίες δηλώσεις του ο Κώστας Ζουράρις έγινε πια το σύμβολο του εκφυλισμού και της κατάντιας αυτής της κυβέρνησης. Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι ο Ζουράρις, αλλά ο άνθρωπος που επέλεξε Ζουράριδες να κυβερνούν»

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.