ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Υπό ρωσικό έλεγχο η Μαριούπολη Υψώθηκε η ρωσική σημαία Ψάχνουν διαφυγή οι νεοναζί του Τάγματος Αζόφ (βίντεο)

1 min read

Οι Ρώσοι κατέλαβαν πλήρως την Μαριούπολη, καθώς σήμερα σήκωσαν μέχρι και τη σημαία τους σε ένα κτίριο που προηγουμένως χρησιμοποιούσαν Ουκρανοί στρατιώτες.

Οι Ρώσοι έβαλαν την εθνικό ύμνο της Ρωσίας, ενώ στο βίντεο βλέπουμε πολίτες συγκινημένους να λένε ότι οι Ρώσοι τους απελευθέρωσαν. Να θυμίσουμε ότι επί οι νεοναζί του Τάγματος Αζόφ (και άλλων παραστρατιωτικών ομάδων) βασάνιζαν και σκότωνα επί χρόνια τους ρωσόφωνους που έμεναν στο Ντονμπάς.

Ήδη ο επικεφαλής του Λουγκάνσκ ανακοίνωσε δημοψήφισμα ένωσης με την Ρωσία. Ταυτόχρονα αναφέρουν πως οι ρωσικές δυνάμεις έχουν απενεργοποιήσει τα ουκρανικά δίκτυα τηλεφωνίας κατά μήκος ολόκληρης της ακτής της Αζοφικής θάλασσας.

Ο Ζελένσκι στο τελευταίο διάγγελμα του φάνηκε να είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Αντιλαμβάνεται πλέον πως πλησιάζει η ώρα που πρέπει να εξηγήσει γιατί και πως χάθηκε η Μαριούπολη και το κυριότερο, τι θα συμβεί από δω και πέρα.

Η Ουκρανία αρχίζει να ξεμένει και από καύσιμα και τα χειρότερα είναι μπροστά της. Ρωσικές πηγές τονίζουν πως οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν καύσιμα για τα άρματα μάχης και τα τεθωρακισμένα τους για 5-10 μέρες το πολύ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.