ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Yeni Şafak: «Το Πακιστάν θέλει να ενισχύσει την αμυντική συνεργασία με την Τουρκία»

1 min read

Το Πακιστάν επιθυμεί να ενισχύσει την αμυντική της συνεργασία με την Τουρκία, είπε ο γενικός διευθυντής της STM, τουρκικής εταιρείας οπλικών συστημάτων που έχει ηγετική θέση στην αγορά.

Η εταιρεία έχει αναπτύξει ξεχωριστά πρότζεκτ για το Πακιστάν την τελευταία δεκαετία με επίκεντρο το ναυτικό, είπε ο Μουράτ Ικιντζί.

Έχει πρωτοπορήσει σε πολλά πρότζεκτς για την Τουρκία και τα σχέδιά της στο Πακιστάν έχουν δημιουργήσει εξαγωγικές ευκαιρίες για πολλές εταιρείες.

Η επιχείρηση έλαβε ενθαρρυντικές κριτικές για ένα σκάφος αναπλήρωσης που παρήγαγε για το Πακιστάν.

Ο Ικιντζί δήλωσε: «Το δεύτερο μεγαλύτερο πρότζεκτ περιλαμβάνει τον εκσυχρονισμό των υποβρυχίων “Agosta 90B”.

«Αυτό το πρότζεκτ προοδεύει με επιτυχία παρά τις κυρώσεις και τους περιορισμούς που επέβαλε η Γαλλία, η παραγωγός υποβρύχων πλατφόρμων.

Ο Ικιντζί πρόσθεσε, ότι ο Ζουμπαΐντα Τζαλάλ, υπουργός αμυντικός παραγωγής του Πακιστάν, είναι ικανοποιημένος με την συνεργασία με την Τουρκία.

«Υπάρχουν πολλά πρότζεκτς για τα οποία έχουμε συζητήσει. Ας ελπίσουμε να δούμε σημαντικά βήματα σε αυτά πρότζεκτς», είπε συν τοις άλλοις ο Ικιντζί.

Σημείωση Ινφογνώμονα: Οι υπηρεσίες της STM επικεντρώνονται σε συστήματα ελέγχου των drone, συστήματα πληροφοριών διοίκησης ελέγχου (command control), ασφάλειας κυβερνοχώρου, προσομοιωτές, σχεδίασης πολεμικών πλοίων (σ.σ. Κορβέτες).

ΧΑΚ

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.