ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ξυλόκαστρο: Κακοποιοί επιτέθηκαν και λήστεψαν επιχειρηματία

1 min read

Θύμα ένοπλης ληστείας έπεσε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ένας επιχειρηματίας σε εγκαταστάσεις με νεροτσουλήθρες στην περιοχή Κάτω Λουτρό, στο Ξυλόκαστρο.

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο κακοποιοί εισέβαλαν στην επιχείρηση που περιλαμβάνει πισίνες, μπαρ, εστιατόριο και κάμπινγκ φορώντας κουκούλες και κρατώντας ο ένας όπλο και ο άλλος μαχαίρι, υπό την απειλή των οποίων ακινητοποίησαν τον 61χρονο ιδιοκτήτη και τους λιγοστούς πελάτες που βρίσκονταν στον χώρο.

Μάλιστα, όταν ο 61χρονος προσπάθησε να αντισταθεί, τον χτύπησαν με τη λαβή του όπλου στο κεφάλι. Με αστραπιαίες κινήσεις οι κακοποιοί άρπαξαν από το ταμείο περίπου 400 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να δει κάποιος αν είχαν κάποιο μέσο μετακίνησης έξω από την εγκατάσταση.

Ο 61χρονος επιχειρηματίας μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς, όπως και όσοι ήταν παρόντες στη ληστεία.

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από την Ασφάλεια Κορίνθου σε συνεργασία με το αστυνομικό τμήμα Ξυλοκάστρου, για την εξιχνίαση της ένοπλης ληστείας.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.