ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Χτυπάει» δύο εξτρέμ ο Ολυμπιακός

1 min read

Είναι ξεκάθαρο για τον Ολυμπιακό πως το πρώτο του μέλημα για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι η ενίσχυση των άκρων του. Δεν προκύπτουν τυχαία τα ονόματα ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στα “φτερά”. Ο Πέδρο Μαρτίνς από πέρσι θέλει να έχει αρκετούς παίκτες για τα άκρα της επίθεσης του.

Μη ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός τον περασμένο Ιανουάριο έχασε τον Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος πωλήθηκε στη Γουλβς. Έτσι η ανάγκη για εξτρέμ είναι ακόμα μεγαλύτερη και επιτακτική μάλιστα για έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά.

Εδώ και εβδομάδες έχουν “παίξει” αρκετά ονόματα γι’ αυτή τη θέση. Ποια είναι η πραγματικότητα; Ο Ολυμπιακός κοιτάζει δύο κατηγορίες ποδοσφαιριστών για τα “φτερά” του. Δηλαδή η ομάδα του Πειραιά σκοπεύει να πάρει δύο εξτρέμ και όχι έναν. Σε πρώτη φάση οι “ερυθρόλευκοι”… σημαδεύουν ποδοσφαιριστές που φαίνεται να είναι πιο εφικτές περιπτώσεις.

Δηλαδή “χτυπούν” παίκτες που θεωρητικά μπορεί να γίνει πιο εύκολα η μεταγραφή τους. Είναι προφανές ότι θέλουν να γεμίσουν τη θέση και στη συνέχεια χωρίς κανένα άγχος και πίεση να ψάξουν γι’ αυτόν που θα κάνει τη διαφορά. Στον Ολυμπιακό θέλουν να βρουν έναν “Ποντένσε” για τα “φτερά” τους, αλλά μία τέτοια περίπτωση θέλει υπομονή και χρόνο.

Αυτή τη στιγμή το θέμα του Κουρτ μοιάζει να είναι πιο ψηλά απ’ όλα. Ο 30χρονος εξτρέμ έχει κάνει μία αρκετά καλή σεζόν στη Γαλλία και φαίνεται μία περίπτωση αρκετά εφικτή για τον Ολυμπιακό. Ο Ζότα είναι ο εξτρέμ από το πάνω ράφι, αυτός που θα κάνει το κάτι παραπάνω και θέλει χρόνο. Την παλεύουν και αυτή την περίπτωση στον Πειραιά παρά το γεγονός ότι γνωρίζουν τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Κατά τα άλλα οι Μπουά και Μπενσαρκί έχουν πολύ έδαφος και ειδικά ο δεύτερος που είναι πολύ πιο κοντά σε μεταγραφή στην Τουρκία. Όσον για τον Σινάν μάλλον δεν είναι καθόλου σοβαρό και περισσότερο φαίνεται να έχουν μπλέξει τον Ολυμπιακό με έναν παίκτη που έχει δημιουργήσει προβλήματα σε όλες του τις ομάδες.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.