Πε. Νοέ 26th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Χρέη στην Εφορία: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα στο Taxisnet

1 min read

Εντός των επόμενων ημερών θα ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Taxisnetμε τους φορολογούμενους να έχουν τη δυνατότητα τμηματικής εξόφλησης των οφειλών τους μέσω ρύθμισης, σε 12 δόσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», με το άνοιγμα της συγκεκριμένης εφαρμογής, οι φορολογούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να διατηρήσουν παλαιότερες ρυθμίσεις ως προς τις οφειλές τους και κυρίως τη ρύθμιση των 100 δόσεων.

Βάσει αυτών των νέων ευνοϊκών μέτρων, όμως, δημιουργείται πλέον ένα σκληρό κανονιστικό πλαίσιο, καθώς η Εφορία δεν θα χαρίζει σε κανέναν σε ό,τι αφορά την εξόφληση ή τη ρύθμιση νέων φορολογικών οφειλών.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, βάσει των όσων προβλέπει η φορολογική νομοθεσία, από την Πρωτοχρονιά του 2018 οι φορολογούμενοι που έχουν ήδη ρυθμίσει τις οφειλές τους με οποιαδήποτε ρύθμιση τμηματικής εξόφλησης θα πρέπει, προκειμένου να μην την απολέσουν, είτε να εξοφλούν είτε να ρυθμίζουν τις νέες τους οφειλές, προτού αυτές γίνουν ληξιπρόθεσμες.

Από τη στιγμή που θα τεθεί σε λειτουργία η νέα εφαρμογή του Taxisnet, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για ένταξη στη ρύθμιση των 12 δόσεων ηλεκτρονικά. Το επιτόκιο της ρύθμισης θα είναι 8,76%, ενώ η τακτοποίηση των οφειλών θα γίνεται υποχρεωτικά μέσω πάγιας εντολής με χρέωση στον τραπεζικό λογαριασμό του φορολογούμενου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τον ιστότοπο του TAXISnet (www.gsis.gr).

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.