ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Χωρίς ρεύμα σήμερα περιοχές της Θεσσαλονίκης

1 min read

Διακοπές της ηλεκτροδότησης είναι προγραμματισμένες για σήμερα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης.


Χωρίς ρεύμα θα μείνουν καταναλωτές από τις 08:00 μέχρι τις 13:00 στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Ιασωνίδου, Μόδη, Σωκράτους, Μακρυγιάννη, Αχειροποιήτου, Φιλίππου, Χριστοπούλου.

Διακοπή ρεύματος θα σημειωθεί επίσης από τις 08:30 μέχρι τις 10:30 στην περιοχή μεταξύ των οδών Παπανδρέου,Κίμωνος Βόγα, 25ης Μαρτίου, Καλλιγά κλπ.

Διακοπές ρεύματος θα σημειωθούν και στο Ωραιόκαστρο. Ειδικότερα, χωρίς ρεύμα θα μείνει από τις 08:00 μέχρι τις 14:30 περιοχή του Πενταλόφου αλλά και ο οικισμός της Νέας Φιλαδέλφειας και συγκεκριμένα:

ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΟΥΘ, ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ ΤΑ ΒΟΥΣΤΑΣΙΑ ΜΠΑΛΟΥΤΗ, ΜΕΝΕΞΕ, ΜΕΤΖΑΦΥΛΛΗ, ΤΟΣΚΑ, ΚΕΧΑΓΙΑ, ΠΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, ΤΡΑΠΤΣΙΟΥ, ΜΠΟΥΤΣΙΚΑ, ΛΕΒΑ, ΠΑΝΤΟΥΛΑ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΕΙΑ ΤΣΑΚΙΡΗ, ΜΑΝΤΣΟΥΚΗ ΤΟ ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟ ΦΩΤΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΣΚΕΛΙΔΗΣ, ΣΗΚΟΜΑΝΗΣ, ΜΠΟΥΣΝΑΚΗ, ΒΙΟΑΕΡΙΟ, ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΕΙΦΟΡΙΑ, ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΔΗΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ, ΣΤΡ/ΔΟ ΜΗΤΡΟΥΣΗ, ΣΗΜΑΝΣΗ ΟΣΕ, ΓΚΡΙΜΠΑΣ ΚΑΙ ΖΙΩΖΙΑ.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΟΛΟΣ Ο ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ ΤΑ ΒΟΥΣΤΑΣΙΑ ΣΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ, ΒΑΛΑΣΑΚΗ, ΣΠΑΝΟΥ, ΚΑΡΑΤΖΑ, ΜΟΡΕΛΟΥ ΤΑ Φ/Β ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ, ΑΒΙΑΝΙΔΗ, ΑΠΕΡΓΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΖΑΠΡΗΣ, ΤΑΤΑΡΙΝΟΒΑ, ΚΕΡΑΙΑ COSMOTE ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΗ ΟΣΕ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.