ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Χωρίς αποτέλεσμα το ραντεβού για την άδεια του Παναθηναϊκού!

1 min read

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου είχε ραντεβού το μεσημέρι της Τετάρτης με τον ισχυρό άνδρα της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο για το «φλέγον» θέμα της άδειας του «τριφυλλιού» για το επόμενο πρωτάθλημα, αλλά όπως έγινε γνωστό ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να έχει ευνοϊκή μεταχείριση.

Χωρίς αποτέλεσμα το ραντεβού για την άδεια του Παναθηναϊκού!

Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εδώ και αρκετό καιρό παίζει με την… φωτιά για την άδεια του συλλόγου στο επόμενο πρωτάθλημα, καθώς δεν έχει κινητοποιηθεί για να καλύψει τα ανοιχτά θέματα που υπάρχουν και έχει αφήσει την μοίρα του κλαμπ στις πιθανές αλλαγές στον κανονισμό της ΕΠΟ για την αδειοδότηση. Αλλαγές που δεν αφορούν την ειδική διάταξη της ΟΥΕΦΑ, η οποία έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει. Οι μέρες περνούν, κανένας κανονισμός δεν έχει τροποποιηθεί και στο «πράσινο στρατόπεδο» αποφάσισαν να ενημερωθούν από πρώτο χέρι για τις προθέσεις της ΕΠΟ.

Για αυτό, λοιπόν, το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου πήγε στα γραφεία της ΕΠΟ και είχε ραντεβού με τον ισχυρό άνδρα της ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένο. Στη συνάντηση ήταν και ο Αλέξης Δέδες από την ΕΠΟ, αλλά και ο Πρόεδρος της Super League Γιώργος Στράτος.

Στη συνάντηση επισημοποιήθηκε ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να μπει στο άρθρο 57 της UEFA και να μην υποβιβαστεί για το θέμα της αδειοδότησης, κάτι που ήταν γνωστό αλλά πλέον είναι και επίσημο.  Το συγκεκριμένο άρθρο της UEFA, αφορά ομάδες «υπό ειδικές συνθήκες», οι οποίες λόγω αυτών των συνθηκών δεν θα υποβιβαστούν αν δεν πάρουν άδεια.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον Παναθηναϊκό και δεν φαίνεται στο μέλλον κάποια λύση…

Επίσης στο ραντεβού, η διοργανώτρια αρχή ζήτησε παράταση 15 ημερών για τις καταθέσεις φακέλων από τις ομάδες για την αδειοδότηση τους, ως τις 15/4 δηλαδή, ενώ ζητήθηκε ως τις 31 Μαϊου να κριθεί μόνο η αδειοδότηση των ομάδων που έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η ΕΠΟ δεν μπορεί να αποφασίσει για αυτό και εξήγησε ότι θα στείλει σχετικό έγγραφο στην ΟΥΕΦΑ.

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.