Δε. Οκτ 19th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Χίος: Κάτοικοι έστειλαν επιστολή συμπαράστασης για… χασισοκαλλιεργητή!

1 min read

Ζητούσαν την απαλλαγή του 50χρονου πατέρα δυο παιδιών που συνελήφθη στις 29 Αυγούστου 2017 και ανέφεραν ότι αποτελεί ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας

Τα έχασε ως και ο πρόεδρος του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Βορείου Αιγαίου, όταν ο συνήγορος ενός 50χρονου Αλβανού που δικαζόταν για την καλλιέργεια δεκάδων δενδρυλλίων κάνναβης εμφάνισε μια επιστολή συμπαράστασης με 60 υπογραφές συγχωριανών του!

Οι κάτοικοι της κοινότητας Βολισσός  της βορειοδυτικής Χίου ζητούσαν την απαλλαγή του 50χρονου πατέρα δυο παιδιών που συνελήφθη στις 29 Αυγούστου 2017 και ανέφεραν ότι αποτελεί ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας και ότι συμμετέχει εθελοντικά σε σειρά δράσεων που αφορούσαν τον εξωραϊσμό του χωριού, την εκκλησία αλλά και το σχολείο της περιοχής!

Ο κατηγορούμενος ζήτησε συγνώμη για τις πράξεις του και δικαιολογήθηκε ότι άρχισε να καλλιεργεί χασίς εξ αιτίας της οικονομικής στενότητας που αντιμετώπιζε. Το δικαστήριο φαίνεται ότι πείστηκε και του επέβαλε ποινή φυλάκισης οκτώ ετών και τον άφησε ελεύθερο με εγγύηση 3.000 ευρώ και τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής του μια φορά το μήνα.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.