ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ξέσπασε ο Νίκος Αλέφαντος! Η κατάσταση είναι για κλάματα, δεν είναι παίκτες αυτοί

1 min read

Ο Νίκος Αλέφαντος δεν προσφέρει… λαγάνα, αλλά μεγάλες ατάκες για όλους και για όλα. Αναφέρεται στον Ολυμπιακό και τη χθεσινή του εμφάνιση με τον Άρη, μιλάει για τα… παικτάκια της σειράς, σχολιάζει τα γενέθλια της αγαπημένης του ομάδας και κρατάει το καλύτερο για το τέλος.

Ένας Ολυμπιακός τρομερός σε στιγμές του α’ ημιχρόνου, γρήγορος πολύ και αποτελεσματικός, μου άρεσε. Πέταξε δύο γκολ, καθάρισε. Στο β’ ημίχρονο ο Άρης προσπάθησε αλλά ο Ολυμπιακός του έβαλε άλλα δύο γκολ. Μεγάλη υπόθεση η τεσσάρα γιατί δεν έπαιζες με ομαδίτσα. Ο Άρης ερχόταν από πολύ καλά ματς. Ο Ολυμπιακός τον κέρδισε κατά κράτος.

Τον περίμενα καλύτερο τον Άρη. Όταν έρχεσαι να παίξεις με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, δεν παίζεις ανοικτά για να πάρεις συγχαρητήρια. 4 γκολ είναι βαριά για τη φανέλα του Άρη. Δεν είσαι ομαδούλα. Χάσε 1-0, παίξε στο μισό γήπεδο και χτύπα με αντεπιθέσεις.Εγώ ανέκαθεν στο ελληνικό ποδόσφαιρο δύο μεγάλες ομάδες ήξερα στη Θεσσαλονίκη, τον ΠΑΟΚ και τον Άρη. Οι νεότεροι δεν έχετε προλάβει μεγάλες ομάδες του Άρη παλιά. Δεν μιλάω για μπάσκετ, Γκάλη, Γιαννάκη, μιλάω για ποδόσφαιρο. Πώς έχει αυτόν τον κόσμο ο Άρης νομίζετε; Από το ποδόσφαιρο παλιά.

Να σας πω τον πρώτο παικταρά που θυμάμαι του Άρη και οι περισσότεροι ούτε καν τον ξέρετε. Μουφίτ Καλλιοντζής! Μαέστρος δεκάρι. Δεκαετία του ’50. Παικταράς. Χάφαρος.

Άλλος παικταράς που θυμάμαι από τη δεκαετία του ’50 στον Άρη, Παπουτσόπουλος.

Αλέφαντος: Έγκλημα ο προπονητής που έφερε

Δεν σας λέω πολλά ονόματα γνωστά που έμειναν στην ιστορία, σας λέω αυτούς που εγώ ξεχώριζα ως παίκτες και τους έβλεπα με τα μάτια μου.

Κλεάνθης Βικελίδης, τρομερός, σεντερφοράρα. Άφησε εποχή. Πιο πίσω χρονικά. Τον έλεγαν τανκ.

Αλεξιάδης, επιθετικός, γκολτζής, δεκαετία ’60 και ’70. Γρήγορος, σεντερφοράρα.

Ντίνος Κούης, χάφαρος! Αν και ήταν χαφ, μιλάμε για τον πρώτο σκόρερ του Άρη όλων των εποχών. Πάνω- κάτω, μηχανή, κανόνια τα πόδια του, τρομερός στο κεφάλι, και σαν αντίπαλος τους έχω παίξει αυτούς. Φοιρός, μεγάλο στόπερ, μυαλωμένος.

Όλε Σκόμποε, τρομεροί παίκτες.

Ο Άρης και ο Παναθηναϊκός οι μοναδικές ομάδες που δεν δούλεψα ποτέ, αλλά δεν μπορώ να μην σέβομαι.

Για τα γενέθλια του Ολυμπιακού θέλω να πω μερικά πράγματα. Στον αγαπημένο μου Ολυμπιακό έχω δουλέψει τρεις φορές. Με φώναζαν πάντα στα δύσκολα, όταν η ομάδα δεν πήγαινε καλά, να σώσω την κατάσταση. Η μεγαλύτερη ζημιά στη ζωή μου ήταν το πρωτάθλημα που μου έκλεψε ο Δούρος. Δεν πίστευε κανείς ότι θα το παίρναμε.

Για το ντέρμπι ΑΕΚ- Παναθηναϊκός τώρα τι να σχολιάσω. Τσατίστηκα τόσο με αυτό το ματς που δεν θέλω να πω τίποτα. Δεν τους αξίζει ανάλυση. Δεν θέλω να χαλάσω τη στήλη με αυτό το ματς. Ντέρμπι ήταν αυτό; Ρε δεν έχετε δει παικταράδες του παρελθόντος και ομαδάρες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ στο παρελθόν. Να κλαίτε είναι η κατάσταση. Παικτάκια. Παικτάκια…

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.