ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
23 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ξεπουλιέται η Ελλάδα – Ξένοι αγόρασαν πολυτελή ξενοδοχεία στην Κρήτη

1 min read

Δύο πολυεθνικές εταιρείες αγόρασαν πέντε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες στην Κρήτη

Μας λένε ότι όλα πάνε καλά, αλλά στην πραγματικότητα συνεχίζεται το ξεπούλημα της Πατρίδας μας και σημαντικές οικονομικές μονάδες περνάνε στα χέρια των ξένων. Δύο μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες ανακοινώθηκε ότι αγόρασαν πέντε μεγάλα ξενοδοχεία στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα αγοράστηκαν από ξένους δύο ξενοδοχεία του Ομίλου Μαμιδάκη στον Άγιο Νικόλαο, καθώς επίσης και το πέντε αστέρων ξενοδοχείο “Apollonia Beach Resort and Spa”, καθώς και το τετράστερο Σάντα Μαρίνα στην Αμμουδάρα Ηρακλείου! Εξαγοράστηκε ακόμη και ένα πεντάστερο ξενοδοχείο επίσης πολυτελούς διαμονής στην Σιτία και έχει ιδιαίτερη σημασία να τονιστεί ότι όλα τα ξενοδοχεία που ξεπουλήθηκαν είχαν μεγάλα ποσοστά πληρότητας κάθε χρόνο… 

Όλα δείχνουν ότι περάσαμε στην τελική φάση του σχεδίου ξεπουλήματος της Ελλάδος και στο τέλος ιδιοκτήτες της χώρας μας και σε επίπεδο επιχειρήσεων δεν θα είναι Έλληνες, αλλά ξένες πολυεθνικές.

Εκεί μας οδήγησε η πολιτική των μνημονίων, αλλά και η φιλελεύθερη, ξενόδουλη και καπιταλιστική πολιτική τόσο της ΝΔ, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν έκανε τίποτε διαφορετικό! Οι μόνοι που μπορούν να αντισταθούν είναι οι Εθνικιστές, που πιστεύουν και αγωνίζονται για να ανήκει η Ελλάδα πραγματικά στους Έλληνες.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.