ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ξεπέρασε κάθε όριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωτοφανής αθλιότητα κατά του Κουρδικού λαού!

1 min read

Ντρόπιασε ολόκληρο τον ελληνισμό και την ιστορία μας

Ξεπέρασε κάθε όριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί την Τουρκία και τον Ερντογάν. Εκτός από την αθλιότητα στην συνέντευξη τύπου να διαβεβαιώνει ότι «η Τουρκία δεν έθεσε κανένα θέμα κατά της Ελλάδας στην σύνοδο», την ώρα που ο Ερντογάν απειλεί ακόμα και με σφαγή τον ελληνικό λαό, στην συνέχεια είπε κάτι αδιανόητο.

Αναφερόμενος στο τριμερές μνημόνιο που υπέγραψε η Τουρκία με την Φιλανδία και την Σουηδία, χαρακτήρισε δικαιολογημένες τις ανησυχίες της βάρβαρης χώρας που διαπράττει ακόμα και σήμερα γενοκτονίες, αναφορικά με θέματα τρομοκρατίας! Λέγοντας μάλιστα ότι κουρδικές τρομοκρατικές οργανώσεις δρουν στην Τουρκία!

Δηλαδή, ο Μητσοτάκης εξευτέλισε την Ελλάδα, υπερασπιζόμενος τα βρώμικα ψεύδη των Τούρκων περί δήθεν «κουρδικής τρομοκρατίας», την ώρα που η Τουρκία στηρίζει, χρηματοδοτεί και χρησιμοποιεί φρικτές τρομοκρατικές οργανώσεις που διαπράττουν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Πρόκειται για μία δήλωση που θα γραφτεί με μαύρα γράμματα στην ελληνική πολιτική ιστορία. Η στήριξη του Μητσοτάκη στην Τουρκία, αρχίζει και αποκτά χαρακτηριστικά εθνικής μειοδοσίας.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.