ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ξεκίνησε το φακέλωμα: Μητρώο με τους πολίτες που θα αρνηθούν να εμβολιαστούν

1 min read

Ξεκινά το φακέλωμα όσων αρνούνται να γίνουν λήπτες του εμβολίου για τον κορωνοϊό, κρατώντας τα στοιχεία τους, στοιχεία τα οποία θα διαμοιράζονται μεταξύ των κρατικών   αρχών ασφαλείας της ΕΕ!

Αυτό ανακοίνωσε με πρωτοφανές θράσος ο υπουργός Υγείας της Ισπανίας, λέγοντας πως οι ισπανικές αρχές θα τηρήσουν ένα μητρώο με τους πολίτες που θα αρνηθούν να εμβολιαστούν κατά του COVID-19, το οποίο θα μοιράζονται με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ωστόσο δεν θα…  δημοσιοποιηθεί.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο La Sexta, ο Σαλβαδόρ Ίγια υπογράμμισε εκ νέου πως ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού, που ξεκίνησε χθες στην Ισπανία, όπως και σε πολλές άλλες χώρες της ΕΕ, δεν θα είναι … υποχρεωτικός αλλά θα κρατούνται τα στοιχεία όσων τον αρνούνται!

Σχετικά με τα άτομα εκείνα που δεν θα θελήσουν να εμβολιαστούν, «αυτό που θα κάνουμε, είναι ένα μητρώο, το οποίο, επιπροσθέτως, θα κοινοποιηθεί σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες», συνέχισε ο ίδιος, διευκρινίζοντας πως θα αναφέρεται «στα πρόσωπα εκείνα που θα τους προτείνουμε να εμβολιαστούν και τα οποία, απλά, θα το αρνηθούν».

«Δεν θα πρόκειται για ένα έγγραφο που θα δημοσιοποιηθεί», είπε  ο  θρασύς Ισπανός υπουργός Υγείας, τονίζοντας πως αυτό το μητρώο θα δημιουργηθεί «με τον μεγαλύτερο σεβασμό για την προστασία των δεδομένων»!

Για ποιον σεβασμό μιλά ο θρασύτατος Ισπανός υπουργός Υγείας;

Βάσει της τελευταίας μελέτης που δόθηκε στη δημοσιότητα την περασμένη Δευτέρα από το Κέντρο Κοινωνιολογικής Έρευνας,  ινστιτούτο δημοσκοπήσεων εξαρτώμενο από την κυβέρνηση, το ποσοστό των Ισπανών που δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί ανέρχεται  στο 28% τον Δεκέμβριο.

Κατά τη διάρκεια της ίδιας περιόδου, το ποσοστό των Ισπανών που δηλώνει έτοιμο να κάνει το εμβόλιο αυξήθηκε από το 36,8% στο 40,5%.

την ίδια ώρα στην Ελλάδα εμφανίζονται τα πρώτα πιστοποιητικά εμβολιασμού για τον κορωνοϊό, το πρώτο βήμα για την έμμεση υποχρεωτικότητα του εμβολίου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.